34 °

max 34 ° / min 22 °

Nedjelja

23.06.

34° / 22°

Ponedjeljak

24.06.

31° / 20°

Utorak

25.06.

31° / 20°

Srijeda

26.06.

33° / 22°

Četvrtak

27.06.

30° / 20°

Petak

28.06.

31° / 20°

Subota

29.06.

32° / 21°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Barska policija oduzela automatsku pušku i uhapsila jednu osobu, pronađena i marihuana

Izvor: UP

Hronika

Tag Gallery
Comments 0

Barska policija oduzela automatsku pušku i uhapsila jednu osobu, pronađena i marihuana

Autor: Antena M

  • Viber

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Jug“, Odjeljenja bezbjednosti Bar su juče, u nastavku aktivnosti koje sprovode, izvršili pretres objekata u selu Krnjice u Baru koje koristi Ž.V. iz Podgorice, sapštili su iz UP.

Kako navode, tom prilikom policija je pronašla automatsku pušku i tri ručno pravljene cigarete sa sadžajem biljne materije za koju se sumnja da je marihuaua, tzv. džoint.

"Sa događajem je upoznat nadležni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru po čijem je nalogu Ž.V. lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija.

Osim toga, policijski službenici su u istom selu izvršili pretres jednog objekta gdje su pronašli 20 većih pvc pakovanja sa sadržajem zelene biljne materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, ukupne težine oko 22 kilograma, te pripadnici barske policije sprovode intenzivne aktivnosti na identifikaciji lica kome ova materija pripada u cilju rasvjetljavanja događaja u pravcu krivičnog djela neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga", piše u saopštenju.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR