16 °

max 23 ° / min 16 °

Petak

17.05.

23° / 16°

Subota

18.05.

25° / 16°

Nedjelja

19.05.

26° / 16°

Ponedjeljak

20.05.

27° / 19°

Utorak

21.05.

26° / 18°

Srijeda

22.05.

25° / 16°

Četvrtak

23.05.

25° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Ulcinj: Uhapšen jer je potegao pištolj uz prijetnje

Hronika

Comments 0

Ulcinj: Uhapšen jer je potegao pištolj uz prijetnje

Autor: Antena M

  • Viber

"Ulcinjsku policiju je jedno lice obavijestilo da je nakon verbalnog sukoba koji je imao sa S.M., to lice iz džepa izvadilo pištolj koji je usmjerio prema licu koje je podnijelo prijavu upućujući mu riječi prijeteće sadržine, nakon čega je vratio pištolj u džep i napustio lice mjesta", saopšteno je iz Uprave policije.

Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Ulcinj su, kako se navodi u saopštenju, preduzimajući aktivnosti u odnosu na pomenutu prijavu, a po naredbi Osnovnog suda Ulcinj, izvršili pretres stana i drugih prostorija koje koristi M.S. i pronašli pištolj marke „Pietro Beretta“ kalibra 6,35 mm, kao i određenu količinu municije za ovo oružje.

Zatim, policija je pronašla i vazdušnu pušku, 207 komada municije različite vrste i kalibra i lovačku pušku.

Sa događajem je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Ulcinju po čijem je nalogu S.M. lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ugrožavanje sigurnosti u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija.

Osim toga, ulcinjska policija podnijela je krivičnu prijavu protiv N.M. (39) iz Republike Srbije zbog sumnje da je izvršio krivično djelo građenje objekta bez prijave i dokumentacije za građenje.

On je, kako se sumnja, ovo djelo izvršio na način što je kao investitor na jednoj katastarskoj parceli započeo građenje tri stambena objekta od po 100 kvadrata, bez prijave i dokumentacije koja je propisana kao neophodna Zakonom o planiranju prostora i izgradnju objekata.

Takođe, policija je u Ulcinju, postupajući po planu pojačane kontrole saobraćaja, kontrolisala lice U.X. (22) sa Kosova kod kojeg je prilikom alkotestiranja utvrđeno da je vozilom upravljao pod dejstvom alkohola u organizmu u koncentraciji 2,05 g/kg. Lice je lišeno slobode, te će u zakonskom roku biti sprovedeno sudiji za prekršaj na dalju nadležnost.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR