15 °

max 19 ° / min 14 °

Četvrtak

02.05.

19° / 14°

Petak

03.05.

16° / 12°

Subota

04.05.

18° / 11°

Nedjelja

05.05.

20° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

19° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Zoran Lazović doveden na saslušanje u SPO

Izvor: mportal

Hronika

Comments 3

Zoran Lazović doveden na saslušanje u SPO

Izvor: Portal Analitika

Autor: Antena M

  • Viber

Nešto nakon 18 časova, u prostorije Specijalnog policijskog odjeljenja (SPO) je dovede bivši pomoćnik direktora Uprave policije Zoran Lazović.

Bivši glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić, koji je uhapšen jutros po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva (SDT), doveden je u prostorije Specijalnog policijskog odjeljenja danas oko 13 časova.

SDT sumnjiči Katnića i Lazovića, da su učinili krivična djela stvaranje kriminalne organizacije i zloupotreba službenog položaja. 

"Na osnovu međusobne saradnje i višemjesečnog koordinisanog djelovanja Specijalnog državnog tužilaštva, Specijalnog policijskog odjeljenja i Agencije Evropske unije za saradnju organa za sprovođenje zakona - EUROPOL, po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva, Specijalno policijsko odjeljenje je, uz asistenciju Sektora policije specijalnih namjena, lišilo slobode M.K., bivšeg glavnog specijalnog tužioca i Z.L., bivšeg pomoćnika direktora Uprave policije, zbog osnova sumnje da su učinili krivična djela stvaranje kriminalne organizacije i zloupotreba službenog položaja", kazao je Vukas Radonjić, državni tužilac i portparol.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

RSCG

Danas je srećna velika masa, a i dobar dio onih koji u kući imaju dosta nesreće (valjda da smetnu malo misli sa svoje muke). Brzo će se opet posvetiti svojim "narkosima" kod kuće, jer ce shvatiti da ova dva lika su nebitna u njihovim životima.

Katunjanin

DOVEDEN -A sta to znaci-?Jeli priveden ,uhapsen ,optuzen ili je coek imo potrebu snekim da poprica pa vi poslali prevoz po njega da se on ne lomata u saobracajnu guzvu?Znate li sto cete sluge Srbijanske,imate li jasne zadatke ili cete prvo da apsite pa do penzije cekate da vam dostave nekakve dokaze

Bozovic Brano

Zamislite litijasa Radonjica,palo ga je da hapsi!