26 °

max 26 ° / min 12 °

Utorak

30.04.

26° / 12°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 14°

Petak

03.05.

16° / 11°

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

20° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

21° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Šaranović: Hapšenje Jelene Perović pokazatelj zarobljenosti i zloupotrebe u institiuciji koja treba da štiti vladavinu prava

Hronika

Comments 2

Šaranović: Hapšenje Jelene Perović pokazatelj zarobljenosti i zloupotrebe u institiuciji koja treba da štiti vladavinu prava

Autor: Antena M

  • Viber

Ministar unutrašnjih poslova Danilo Šaranović osvrnuo se na hapšenje direktorice ASK Jelene Perović, kazavši da je to pokazatelj koliki je bio obim zarobljenosti i zloupotrebe u brojnim crnogorskim institucijama koje treba da štite vladavinu prava.

"Da bi Crna Gora postala pravna država kakvu njeni građani i građanke očekuju, ona mora imati stabilne i jake institucije na čelu sa odgovornim funkcionerima, koji će svoj posao obavljati zakonito, transparentno i u javnom interesu. 

Hapšenja koja po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva (SDT) sprovodi Specijalno policijsko odjeljenje (SPO) Uprave policije (UP), uključujući i današnje hapšenje direktorice ASK-a, pokazatelj su koliki je bio obim zarobljenosti i zloupotreba u brojnim crnogorskim institucijama koje su trebale da štite vladavinu prava.

Puna podrška radu SDT-a i SPO-a. Nastavljamo snažnu i odlučnu borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije na visokom nivou. Više nema i neće biti privilegovanih", navodi se u saopštenju Šaranovića.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

čitalac

Prvi čovjek MUP-a koristi termin "hapšenje" koji je ulični a ne pravni termin, potpuno u skladu sa njegovim radnim iskustvom i znanjima u ovoj oblasti. Po ovoj logici sledeći će neminovno biti "uhapšen" direktor RTCG Raonić koji je našao način da sebi svakog mjeseca isplati 4000 umjesto 2000 eura.

Sve vi cvjetalo

Pozdravili su te Braticka, Lekic, Cadjo i Mandic, zbog zloupotrebe..... Kuku onima sto nedjeljom voze drzavna kola...