10 °

max 15 ° / min 9 °

Srijeda

24.04.

15° / 9°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

17° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 11°

Ponedjeljak

29.04.

25° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Dernek polugolih popova u Mileševskoj eparhiji SPC

Religija

Tag Gallery
Comments 37

Dernek polugolih popova u Mileševskoj eparhiji SPC

Autor: Antena M

  • Viber

Tokom nedavnog obaveznog posta (Petrovski post, od 15. juna do 11. jula), dvojica sveštenika i đakon Mileševske eparhije SPC „učestvovali su i organizovali takav ‘dernek’ da se o tome uveliko priča i prepričava i to već danima”, objavio je srpski portal „Борба за веру”.

„Mnogi ne znaju o čemu je riječ, i kakva je vrsta zabave u pitanju, ali da su se lokalni sveštenici skidali goli do pasa to mnogi znaju”.

U derneku su, navodi „Борба за веру”, učestvovali sveštenici Igor Erić i Goran Krstić, kao i đakon Nebojša Jovanović, sekretar Eparhije mileševske SPC, koja obuhvata i područje Opštine Pljevlja.

„Sveštenici koji trebaju da budu ponos i dika Mileševske eparhije i primjer sveštenstva, a oni, sačuvaj nas Bože, na sve liče, samo na sveštenike ne”, piše portal.

„Ova trojka je desna ruka episkopa Atanasija Rakite” i „zaštićeni su kao bijeli medvedi”.

„Nije ni čudo što se ovako njegovi ljudi ponašaju i sablazan šire među vjerujući narod”, navodi „Борба за веру”. „Jer oni dobro znaju da njima episkop Atanasije ne smije ništa. Oni uveliko ucijenjuju episkopa Atanasija Rakitu za ženu i đecu”.

Episkop mileševski Atanasije Rakita je član Amfilohijevog Episkopskog savjeta SPC u Crnoj Gori, zimus je često predvodio tzv. protestne litije…

-

-

-

Komentari (37)

POŠALJI KOMENTAR

Dribnjak

@Младен prije će pola Srbije biti albansko. Kosovo otvorilo ambasadu u Moskvi. PROVJERI.

Čoče

@Beograđanka Srbijanac je nacija sa osnovom države Srbije. Naziv nacije se dobija po : teritoriji sa svojim granicama, vladarima, zakonima...sve to Srbija ima. Daj osnov za naciju Srbin - KORIJEN po čemu je nastala nacija. Koja nacija je u :Rumunija, Bugarskoj, Madjarskoj....??

Niksicanka

@Beograđanka to su vasi srbijanski bogoogodnici, potrcite da ih rukoljubite. mi imamo svoje dostojanstvo u vjeri.no vi to nikad necete razumjeti. samo nas ostavite na miru.