16 °

max 22 ° / min 12 °

Nedjelja

05.05.

22° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 14°

Četvrtak

09.05.

20° / 15°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

20° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Religija

Dernek polugolih popova u Mileševskoj eparhiji SPC

Autor: Antena M

  • viber

Javor

A so će siromasi, lose im pa izgledaju iscrpljeni.

Podrumar

Dabome.... rekao bi Irinej bogougodno je to - malo se zaigrali

Komšija

Je li bio Kačavenda?bez njega i Pahomija nema prave zabave...nadam se da stadobi u ovim teškim momentima redovno prinosi darove ovim svetim "ljudima"

Ksenija Nikšić

Kad će se ove sotone i sotona nad sotonama maći više iz Cetinjskog manastira,naseg najsvetijeg manastira....ostavite nas vise na miru sotone nad sotonama

@@@@

@Ksenija Nikšić Meni su bas preslatki.Svakakvoga bluda ima u toj SPC od pedofilije do sadomazo sa studentkinjama Beogradske Bogoslovije.Ne vidim na slikama Gojka pa pretpostavljam da je na pregovorima da SVETINJE NE BUDU NASE NEGO TAMONJIHOVE SRBIJANSKE.SRBIJA UBIJA!!!

Beograđanka

Draga Ksenije,svetinje su SPC,a po imenu Vašem vidim da i Vama pripadaju.Inače,reč Srbijanac je teritorijalna pripadnost jednog naroda,gde mogu biti različite konfesije.Kom god se Bogu poklanjali,birite se protiv tog besa u Vama,to razdire duh,a posledice budu na telu. Srdačno Vas pozdravljam.

Niksicanka

@Beograđanka to su vasi srbijanski bogoogodnici, potrcite da ih rukoljubite. mi imamo svoje dostojanstvo u vjeri.no vi to nikad necete razumjeti. samo nas ostavite na miru.

Čoče

@Beograđanka Srbijanac je nacija sa osnovom države Srbije. Naziv nacije se dobija po : teritoriji sa svojim granicama, vladarima, zakonima...sve to Srbija ima. Daj osnov za naciju Srbin - KORIJEN po čemu je nastala nacija. Koja nacija je u :Rumunija, Bugarskoj, Madjarskoj....??

Andjela

@Beograđanka Sedi jedan iz istorije! Pevaljka CECA poruci pjevacici Albanien! Evo i Vama O iz istorije!Dje zaluta !Slike govore vise od rijeci!

Primorka

@Beograđanka poštovana, svetinje su crnogorske, jer ih je narod naš krvlju branio od okupatora 1918-te, kada je srbijanska, ili kako danas kažete "srpska" vojska imala zadatak da spali mošti crnogorskih svetaca, o čemu imate pismene i slikovne dokaze. Biće opet naš barjak na Ostrogu. Pozdrav i Vama.

Ksenija Nikšić

@Beograđanka Cetinjski manastir nikad nije bio srpski niti će ikad biti,nego crnogorski i tako đe vazda biti pa koliko god sotona da ga opsjeda...

@@@@

@Beograđanka Kojem god se Bogu klanjala ne kradi i ne vrsi blud.Od svega sa slika gore tebi je samo stalo da proglasis moje svetinje tvojim i da jos odrzis neku kvazi moralnu podrsku.

anonimus

@@@@@ Laz. Ne brukajte posteni srpski narod.

milo i momir

@Beograđanka a kako protiv besa da se borimo, gospođo draga, kad ste nam oteli i državu, pokušali genocid nad Crnogorcima, izvršili kulturocid 1918, stanje koje dan danas se nastavlja, e pa baš je dobar savjet, nema što.. ovo je licemjerje draga gospođo beograđanko, to vam priliči dobro

Miloš

Nema nikakvog "besa" kod nas, ali vam mi Crnogorci dajemo besu da ćete ime i svetinje crnogorske pominjati u stavu "mirno"! Sjašite bre i put Kosova "junaci"!!!