18 °

max 25 ° / min 15 °

Četvrtak

16.05.

25° / 15°

Petak

17.05.

22° / 15°

Subota

18.05.

25° / 16°

Nedjelja

19.05.

27° / 16°

Ponedjeljak

20.05.

25° / 18°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Srijeda

22.05.

24° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
I kriminalci sa Perićem ustoličavali Mićovića

Religija

Tag VideoTag Gallery
Comments 3

I kriminalci sa Perićem ustoličavali Mićovića

Autor: Antena M

  • Viber

Piše: Vladimir Jovanović

Još od prije neđelje 5. septembra, skrivena unutar Cetinjskoga manastira, boravila je grupa od stotinjak osoba koji nijesu sveštenici, niti građani Cetinja, a među kojima ima i onih sa kriminalnim dosijeima ili koji se u kartotekama vode kao „bezbjednosno interesantna lica”.



Uz one pripadnike MUP-a Crne Gore, koji su u napadu na Cetinje ispalili ogromne količine hemijskoga oružja, šok-bombi i gumenih metaka, ova grupa imala je i dodatnu zaštitu prstena oko manastira od kordona policajaca s automatskim puškama i borbenim oklopnim vozilma uperenih cijevi prema centru Cetinja.

Pod firmom, kako je zvanično najavljivano danima ranije iz Crkve Srbije (SPC), „predstavnika crkvenih opština” iz Crne Gore, i ta grupa je, po spuštanju vojnoga helikopera s Porfirijem Perićem i Mićovićem na obližnju livadu, unutar manastira ustoličavala novoga mitropolita crnogorsko-primorskoga.

Nakon rituala, a prije nego su se Perić i Mićović ponovo u žurbi ukrcali u vojni helikopter, grupa je sa njima i lokalnim sveštenicima Crkve Srbije, napravila zajedničke snimke.

Pogledajte, dakle, „predstavnike crkvenih opština” koji su u Cetinjskome manastiru toga dana dočekali i ispratili Perića i Mićovića…

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Jack Hustlle

@Tajfun Ne ide se grlom u jagode,polako...A ono što je uteka' uz pratnju komandosa je malo za početak ?

Tajfun

Ovo je oblandirana-umivena 1918god.,bojim se dragi Crnogorci kad to shvatimo bice kasno,sve se poklapa,1.Velikosrpska kamarila na celu sa Vucicem i domacim izdajnicima odradjuje svoje planove po CG.2.Evropa to precutno dozvoljava3.Crnogorci onako poluinertno se tome protive,bez konkretnih akcija.

NAPREDAK

...Je evidentan jer u odnosu na Željka Ražnjatovića koji je gostovao kod Rista ovi su bezopasni maltene.Bravo Jovane Mićoviću! By Jack Hustlle