10 °

max 15 ° / min 9 °

Četvrtak

25.04.

15° / 9°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

18° / 11°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
‘Ambasador’ Božović kod Joanikija Mićovića i Gojka Perovića

Religija

Comments 2

‘Ambasador’ Božović kod Joanikija Mićovića i Gojka Perovića

Autor: Antena M

  • Viber

Priredio: V.J.

Područni mitropolit crnogorsko-primorski Crkve Srbije (SPC) Joanikije Mićović i jedan od njegovih namjesnika, protojerej Gojko Perović, ugostili su danas u hramu Svetoga Đorđija u Podgorici „ambasadora Srbije” Vladimira Božovića, koji je prije bezmalo dvije godine proglašen personom non grata.

Okupljenima se, citira službeni eparhijski sajt, Perović obratio:

„U činjenici što na svadbi, kad nas neko zove u svatove, na svadbu, ukidaju se naše lične, privatne, sebične potrebe i cilj našeg prisustva na svadbi je da mladoženji i mladoj bude lijepo. I svi dobijamo uloge svečara koji će tu radost da uljepšaju”?!

Skupu je prisustvovao i Gavrilo Dinev, mitropolit lovčanski Bugarske pravoslavne crkve, jedan od glavnih tamošnjih pro-ruskih jastrebova.

Mićović je nedavno bio kod u Dineva u Bugarskoj na „međubalkanskome sinaksisu proruske agenture”, ocijenio je bugarski vjerski portal „Doxologia Infonews”.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Pivljani

Gospodine Ranko Krivokapiću ,pitaš li se ti išta ? Objasni šta se ovo dešava ispada da je ovaj Božović jači od države i da se sprda sa svima nama, ko se ođe ruga sa državom jeli vrh olicije sa Brđaninom na čelu ili neko treći ?

BELVEDER

Zato je Gojko i "prekomandovan" u PG kako bi pokušao da "animira" Podgoričane, pomoću ovih i drugih srpskih i ruskih agenata, da na izborima u PG ponove uspjeh iz avgusta 2020. Nadam se da su ih Podgoričani više "pročitali".