16 °

max 21 ° / min 15 °

Utorak

16.04.

21° / 15°

Srijeda

17.04.

14° / 9°

Četvrtak

18.04.

14° / 8°

Petak

19.04.

14° / 6°

Subota

20.04.

15° / 5°

Nedjelja

21.04.

11° / 8°

Ponedjeljak

22.04.

13° / 7°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Telekomu medalja za Digitalnu polisu osiguranja

Ekonomija

Comments 0

Telekomu medalja za Digitalnu polisu osiguranja

Autor: Gordana Đuračić

  • Viber

Projekat Digitalna polisa osiguranja, osvojio je drugo mjesto na takmičenju "Europe’s Vision Award” koje je organizovao Dojče Telekoma u Bratislavi. Telekom se ovim priznanjem istakao u konkurenciji od 65 projekata iz cijele Evrope, od kojih je 11 ušlo u finale.

Iz Telekoma objašnjavaju da su tražili rješenje koje je istovremeno jednostavno, pouzdano i štedi vrijeme, a prilagođeno je i korisnicima koji često putuju.

"Vjerujem da kada pomislite na polise osiguranja, najčešće slike su spore procedure i veliki broj dokumenata koje treba popuniti. Međutim, mi vjerujemo da je vrijeme koje na to trošimo jednako važno kao i kvalitet osiguranja. Zbog toga smo razvili servis koji našim korisnicima omogućava da do polise osiguranja dođu za manje od 30 sekundi. Sa kompanijom UNIQA Montenegro predstavili smo turističko osiguranje, i ono predstavlja jedan dio projekta koji je dobio nagradu dok na ostalim elementima i dalje radimo“, kazala je Nataša Jauković, članica projektnog tima koji je u ime Telekoma ovaj servis predstavio u Bratislavi.

Ovaj digitalni servis jedinstven je u Crnoj Gori, a korisnicima Telekom turističkih paketa ne samo što štedi vrijeme i ubrzava procedure, već im garantuje zdravstvenu zaštitu i 24-časovnu turističku asistenciju, koja podrazumijeva turističke informacije, rezervacije avio karata, ulaznica, organizaciju rent-a-car usluga, organizaciju prevodilačkih i pravnih usluga u hitnim situacijama.

"O kvalitetu Telekomovih digitalnih servisa i usluga dovoljno govori činjenica da smo zaslužili drugo mjesto u konkurenciji koja je obuhvatila timove iz 11 velikih evropskih zemalja – od Njemačke i Austrije, preko Hrvatske do Grčke. Istovremeno, pokazali smo da digitalizacija ne poznaje granice. Crna Gora i naša kompanija mogu da ponude rješenja za mnogo veća tržišta, a digitalni servisi koji se razvijaju u Evropi i svijetu dostupni su našim građanima. Telekom se već istakao kao lider u procesu digitalizacije u zemlji, i nastavićemo da povezujemo naše korisnike i građane Crne Gore sa svijetom novih mogućnosti“, poručila je Gordana Spahić, rukovodilac marketinga u Crnogorskom Telekomu.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR