9 °

max 15 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

15° / 8°

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

18° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Mojkovac dobija novi trg

Izvor: Foto: Instagram

Ekonomija

Tag Gallery
Comments 0

Mojkovac dobija novi trg

Izvor: Mojkovačke novine

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Još jedan projekat mojkovačke lokalne samouprave po mjeri modernog evropskog grada ulazi u završnu fazu, objavile su Mojkovačke novine na Instagram nalogu. 

Kako se navodi u objavi Mojkovačkih novina, sadašnji gradski trg definitivno odlazi u zaborav i ovaj grad naredne godine dobija novi. 

"To je dugo bila želja svih Mojkovčana, posebno Mojkovčanki sa otmenom obućom. Neravni i nikad do kraja definisani materijal, vjerovatno namijenjen oblaganju objekata odlazi na deponiju. Zadnje dvije decenije koliko je trajao nekadašnji pokušaj urbanizovanja centra grada popločavanjem, konačno će dobiti svoju završnu fazu, a to je uklanjanje i zamjena prikladnim materijalima.

Idejno rješenje novog Gradskog trga uradio je Srđan Tadić. Uskoro će biti urađena i projektna dokumentacija, a početak radova očekuje se na ljeto naredne godine.

Novi trg će biti inspirativan i upečatljiv turistima, a žiteljima našeg grada nova ili druga "dnevna soba" sa raznolikim dešavanjima, ponudom i prikladnim izgledom", navedeno je u objavi. 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Ekskluzivna i dugo čekana vijest! Još jedan projekat sadašnje lokalne samouprave po mjeri modernog evropskog grada ulazi u završnu fazu. NOVI TRG DOGODINE !!! Sadašnji gradski trg definitivno odlazi u zaborav! To je dugo bila želja svih Mojkovčana, posebno Mojkovčanki sa otmjenom obućom. Neravni i nikad do kraja definisani materijal, vjerovatno namijenjen oblaganju objekata odlazi na deponiju. Zadnje dvije decenije koliko je trajao nekadašnji pokušaj urbanizovanja centra grada popločavanjem, konačno će dobiti svoju završnu fazu, a to je uklanjanje i zamjena prikladnim materijalima. Idejno rješenje novog Gradskog trga uradio je Srđan Tadić dipl.ing.arh. Uskoro će biti urađena i projektna dokumentacija, a početak radova očekuje se na ljeto naredne godine. Novi trg će biti inspirativan i upečatljiv turistima, a žiteljima našeg grada nova ili druga "dnevna soba" sa raznolikim dešavanjima, ponudom i prikladnim izgledom.

Објава коју дели Mojkovačke Novine (@mojkovackenovine) дана

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR