16 °

max 21 ° / min 15 °

Utorak

16.04.

21° / 15°

Srijeda

17.04.

14° / 9°

Četvrtak

18.04.

14° / 8°

Petak

19.04.

14° / 6°

Subota

20.04.

15° / 5°

Nedjelja

21.04.

11° / 8°

Ponedjeljak

22.04.

13° / 7°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
UPCG dodijelila priznanja: Glavna nagrada Crnogorskom Telekomu

Ekonomija

Comments 0

UPCG dodijelila priznanja: Glavna nagrada Crnogorskom Telekomu

Izvor: Mina business

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Glavna nagrada Unije poslodavaca (UPCG) za najdosljedniju primjenu politika društveno odgovornog poslovanja (DOP) u ovoj godini dodijeljena je večeras Crnogorskom Telekomu.

Iz UPCG je saopšteno da je u oblasti brige za zaposlene ove godine nagradu u kategoriji malih preduzeća dobio Put Gross, a srednjih Montenomaks C&L. Nagrada nije dodijeljena u kategoriji veliko preduzeće.

U oblasti brige za životnu sredinu ove godine je u kategoriji srednje preduzeće nagrađena kompanija Regent Porto Montenegro. Nagrada u oblasti brige za zajednicu ove godine je u kategoriji malo preduzeće dodijeljena Poliklinici Dr. Vuksanović, a u kategoriji srednje kompanijama Kalamper, Neregelia i Jugopetrol.

Nagrada je u kategoriji veliko preduzeće dodijeljena kompanijama M:TEL, Crnogorski elektrodistributivni sistem (CEDIS) i Podgorička banka.

UPCG šestu godinu zaredom dodjeljuje crnogorskim preduzećima nagrade za društveno odgovorno poslovanje, čiji je cilj promocija primjera dobre prakse i preduzeća koja je osmišljavaju i primjenjuju.

Predsjednik UPCG Predrag Mitrović je u uvodnom izlaganju kazao da efektivnim upravljanjem koje je u skladu sa društvenom odgovornošću, crnogorske kompanije ulažu i vode računa o zaposlenima, životnoj sredini i zajednici u kojoj posluju.

"Na taj način, one obezbjeđuju radna mjesta, podstiču lokalni ekonomski razvoj i razvoj društva, te direktno doprinose napretku i stabilnosti ekonomije", poručio je Mitrović.

Javni konkurs za nagrade UPCG za DOP bio je otvoren od 7. do 24. novembra, a prijave su mogle dostaviti sve kompanije registrovane u Crnoj Gori.

Glavni kriterijumi na osnovu kojih su dodjeljivane nagrade su održivost, inovativnost i ostvareni uticaj na sve uključene strane.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR