10 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Češki turisti zainteresovani za odmor u Crnoj Gori

Izvor: Foto: NTO

Ekonomija

Tag Gallery
Comments 0

Češki turisti zainteresovani za odmor u Crnoj Gori

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore učestvovala je na 29. sajmu turizma "Holiday World" u Pragu od 13. do 16. februara.

Na zajedničkom štandu, u organizaciji Turističke organizacije Budve, predstavljena je ponuda Crne Gore za predstojeću sezonu, saopšteno je iz Nacionalne turističke organizacije. 

Tokom sajma, predstavnici Crne Gore, održali su sastanke sa češkim turoperatorom "Travel Family", u čijem vlasništvu su agencije: "Kovotourplus", "Vitkovice tours", "Viamare" i "VTT“.

Turoperator "Travel Family" će ovog ljeta, u saradnji sa avio-kompanijom "Smart Wings", organizovati čarter letove iz Praga, Brna i Ostrave svake subote, kao i zdravstvene boravke za djecu u saradnji sa crnogorskom avio-kompanijom "Montenegro Airlines", saopšteno je iz NTO. 

Predstavnici lokalnih turističkih organizacija Budve, Bara, Ulcinja i Cetinja, na sajmu su predstavili aktuelnu ponudu za predstojeću ljetnju turističku sezonu, program manifestacija, kulturne i zabavne sadržaje, te ponudu za aktivan odmor, uz degustaciju tradicionalnih crnogorskih proizvoda.

Tokom sajma na crnogorskom štandu je održana pres konferencija za češke medije i turoperatore iz oblasti turizma među kojima su bili predstavnici: "Blue Mauritius Gold", "Nejmagazin", "Internetove novinz spigl", "Czech Travel Press", "New Europe", "e-Vsudybyl", "Slovaci V Českej republike" i drugi.

"Prema informacijama relevantnih turističkih medija, češki turisti se sve više okreću prirodi i aktivnom turizmu: pješačenju, biciklizmu i planinarenju. Istovremeno, pored mora i plaža, njihovo interesovanje je usmjereno ka sadržajima unutar nacionalnih parkova i vinskim turama.

Na zajedničkom štandu, pored NTO CG i lokalnih turističkih organizacija Budve, Bara, Ulcinja i Cetinja, svoju ponudu predstavili su i predstavnici turističke privrede: hoteli Villa Geba iz Budve kao i Sato i Korali iz Sutomora.

Sajam turizma u Pragu ove godine je okupio preko 650 izlagača iz 40 zemalja svijeta kao i preko 50.000 posjetilaca", navedeno je u saopštenju. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR