10 °

max 15 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

15° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Blizu pola miliona eura za rekonstrukciju i unapređenje vodovoda u Šavniku

Ekonomija

Comments 0

Blizu pola miliona eura za rekonstrukciju i unapređenje vodovoda u Šavniku

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Za rekonstrukciju i unapređenje sistema vodosnabdijevanja opštine Šavnik Vlada će opredijeliti blizu pola miliona eura, predviđeno je ugovorom koji su danas potpisali Uprava javnih radova i nikšićko preduzeće “Temko”, koje je u postupku javne nabavke dalo najppvoljniju ponudu, saopšteno je iz Uprave javnih radova.

"Rok za završetak projekta je četiri mjeseca od dana uvođenja izvođača u posao, a sredstva za realizaciju izvođaču će iz kapitalnog budžeta biti uplaćena tokom ove i naredne godine.

Planirani su zamjena postojećeg i ugradnja novog cjevovoda u dužini od oko 2,5 kilometara, sanacija vodomjernih okana, zamjena vodomjera i pratećih elemenata, rekonstrukcija postojećeg rezervoara i dogradnja komore zapremine 200 metara kubnih, kao i nabavka i ugradnja hidromašinske opreme za rezervoar, pumpnu stanicu i stanicu za povišenje pritiska", navodi se u saopštenju.

Cilj projekta je unapređenje vodosnabdijevanja na području opštine Šavnik, koji je Vlada Crne Gore u postupku sačinjavanja liste kapitalnih investicija prepoznala kao jedan od prioriteta u daljem razvoju i podizanju kvaliteta životnog standarda stanovnika ovog kraja.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR