6 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 6°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

12° / 8°

Petak

26.04.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
M:tel će prolongirati rok za plaćanje računa

Ekonomija

Comments 1

M:tel će prolongirati rok za plaćanje računa

Izvor: Mina business

Autor: Antena M

  • Viber

M:tel je donio odluku da korisnicima prolongira rok za plaćanje računa, saopšteno je agenciji Mina-business iz te kompanije.

"Kompanija M:tel je preduzela niz mjera i olakšica za svoje korisnike, kako bi, njegujući društvenu odgovornost, dala doprinos što normalnijem odvijanju aktivnosti iz svoje nadležnosti. Donešena je odluka da se rok za plaćanje računa prolongira", kazali su iz M:tela.

M:tel i ostali operatori su pružili podršku u efikasnijoj komunikaciji Vladinih mjera ka javnosti, slanjem SMS poruka svim korisnicima i kroz druge svoje kanale komunikacije.

"S obzirom na to da smo pružaoci usluga od javnog značaja, svakako ćemo i ubuduće stajati na raspolaganju za podršku i pomoć svim vladinim institucijama u cilju sto bolje informisanosti građana", rekli su predstavnici M:tela.

Imajući u vidu da se jedna od ključnih preporuka odnosi na izbjegavanje suvišnih izlazaka i kretanja van kuće, iz M:tela su apelovali na sve korisnike da ostanu kod svojih kuća i da sve aktivnosti koje bi inače obavljali u poslovnici - obavljaju putem SelfCare platforme Moj m:tel.

"Svi M:tel korisnici mobilnih i kablovskih usluga putem Moj m:tel platforme mogu platiti račune i dopuniti prepaid broj u samo par klikova. Takođe, mogu brzo i jednostavno ostvariti uvid u aktivirane M:tel pakete i usluge, provjeriti stanje na računu, kao i količinu preostalih resursa, pregledati aktuelne ponude i dostupne dodatke i još mnogo toga", kazali su iz kompanije.

Pristup Moj m:tel platformi je omogućen korisnicima putem aplikacije za android i iOS uređaje i putem veb stranice.

Korisnici mogu preuzeti Moj m:tel na ovom linku. 

M:tel je, u skladu sa korporativnim standardima koje njeguje od početka rada, uz posvećenost jačanju porodičnih vrijednosti, pripremio posebnu povoljnost za korisnike kablovske i satelitske televizije.

"Kako bi u narednim danima proveli vrijeme kod kuće sa svojim najbližima na što kvalitetniji način, korisnicima M:tel kablovskih i mSAT paketa, biće omogućen pristup televizisjkim kanalima, koje trenutno nemaju u okviru paketa koji koriste, do kraja aprila ove godine", dodaje se u saopštenju.

Promotivni pristup TV kanalima omogućen je i korisnicima MOVE usluge. Navedena povoljnost se ne odnosi na pakete HBO, CINEMAX i Zadruga.

Poslovnice kompanije M:tel će, u skladu sa preporukama Instituta za javno zdravlje, raditi radnim danima od devet do 18 sati i subotom od devet do 16 sati.

Iz M:tel-a su rekli da su izuzetak od navedenog rasporeda poslovnice u shopping mall-u Delta city u Podgorici i shopping centru Kamelija u Kotoru, koje neće raditi. Novo radno vrijeme će važiti sve dok traju preporuke Instituta za javno zdravlje.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

dejan

Hvala, nama licno to znaci jer se i ovako poubijasmo po kuci