11 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

22° / 13°

Srijeda

01.05.

19° / 14°

Četvrtak

02.05.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Raspisan konkurs za izbor izvršnog direktora EKIP

Ekonomija

Comments 0

Raspisan konkurs za izbor izvršnog direktora EKIP

Izvor: Mina bussines

Autor: Antena M

  • Viber

Savjet Agencije za elekronske komunikacije i poštansku djelatnost (EKIP) raspisao je konkurs za izbor izvršnog direktora tog regulatora.

Rok za dostavljanje prijava je 15 dana od objavljivanja konkursa.

Pravo da se prijavi na konkurs ima svaki crnogorski državljanin sa prebivalištem u Crnoj Gori, koji osim opštih zadovoljava i posebne uslove propisane Zakonom o elektronskim komunikacijama.

Ti uslovi se odnose na posjedovanje kvalifikacije visokog obrazovanja obima 240 kredita, odnosno završen studijski program u četvorogodišnjem trajanju iz oblasti elektrotehnike, poštanskog saobraćaja, ekonomije ili prava.

Uslov je i da zainteresovani imaju najmanje pet godina iskustva na poslovima iz oblasti elektronskih komunikacija ili poštanske djelatnosti.

Za kandidate koji u potpunosti ispunjavaju opšte i posebne uslove, u postupku konačnog predlaganja, mogu se uzeti u obzir i dužina i vrsta radnog iskustva, posebne specijalizacije iz oblasti elektronskih komunikacija ili poštanske djelatnosti i poznavanje stranih jezika.

Uslov je i da zainteresovani nijesu poslanici i odbornici, kao ni osobe koju bira, naimenuje ili postavlja predsjednik Crne Gore, Skupština, Vlada ili skupština lokalne samouprave.

Uslov je i da osoba koja planira da se prijavi nije funkcioner političkih stranaka i da nije član organa upravljanja, vlasnik, akcionar ili vlasnik udjela, kao i osoba koja je u radnom odnosu ili obavlja druge poslove u preduzećima na koja se primjenjuje Zakon o elektronskim komunikacijama ili zakon kojim je uređena oblast poštanske djelatnosti.

Prijave sa dokumentacijom i dokazima dostavljaju se direktnom predajom arhivi EKIP-a, ili putem pošte na adresu regulatora, svakog radnog dana od sedam do 15 sati.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR