4 °

max 15 ° / min 0 °

Četvrtak

26.11.

15° / 0°

Petak

27.11.

16° / 1°

Subota

28.11.

15° / 1°

Nedjelja

29.11.

13° / 6°

Ponedjeljak

30.11.

10° / 3°

Utorak

01.12.

11° / 0°

Srijeda

02.12.

11° / 2°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Opština Bar uvela elektronsko plaćanje poreza i turističke takse

Ekonomija

Comments 0

Autor: Antena M

  • Viber

Opština Bar uvela elektronsko plaćanje poreza i turističke takse

Opština Bar uvela je servis elektronskog plaćanja poreza na nepokretnosti i turističke takse, koji je od danas dostupan na internet sajtu Opštine.

Pored web servisa koji omogućava uvid u poreska rješenja na nepokretnosti na teritoriji barske opštine, od sada je moguće i izvršiti plaćanje tog poreza kao i turističke takse, što građanima daje mogućnost da na brži i jednostavniji način, putem interneta i platnih kartica izmiruju svoje obaveze.

Korisnicima su na sajtu Opštine www.bar.me dostupna dva banera za plaćanje poreza na nepokretnosti i turističke takse, na crnogorskom i engleskom jeziku, a plaćanje se obavlja putem Visa i Master kartica.

Servis elektronskog plaćanja posebno je značajan za poreske obveznike koji žive u inostranstvu a imaju nepokretnosti na teritoriji opštine Bar, koji uslijed fizičke udaljenosti, a trenutno i zbog aktuelne situacije sa pandemijom COVID-19 nisu u mogućnosti da lično dođu, preuzmu rješenja i izmire svoje obaveze.

Pored osnovnih podataka, AOP-a i matičnog broja vlasnika nekretnine koje je obavezno unijeti, poreski obveznici će moći i da navedu željeni iznos uplate.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR