10 °

max 15 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

15° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
NTO domaćin jednoj od najgledanijih ruskih televizija TVN Russia

Izvor: NTO

Ekonomija

Tag Gallery
Comments 0

NTO domaćin jednoj od najgledanijih ruskih televizija TVN Russia

Autor: Antena M

  • Viber

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, u okviru promotivnih aktivnosti na tržištu Rusije, domaćin je novinarskoj ekipi televizijskog kanala TVN Russia koja od 18-23. oktobra boravi u studijskoj posjeti Crnoj Gori.

Riječ je o jednoj od najpoznatijih ruskih televizija, čija ekipa će u Crnoj Gori snimati prestižnu emisiju "Poedem, Poedim“ u kojoj će akcenat biti na gastronomiji, lokalnim običajima i ljudima, kažu iz NTO. 

"Kadrovi za emisiju snimaće se na području Herceg Novog, Boke Kotorske, Kolašina, Žabljaka, Skadarskog jezera, Rijeke Crnojevića i Njeguša.

Novinari televizije TVN Russia obišli su Njeguše gdje su imali priliku da se upoznaju sa procesom sušenja njeguškog pršuta, a narednih dana boraviće u Herceg Novom i Tivtu, gdje će pored obilaska atraktivnih turističkih lokaliteta, za novinare biti organizovana i dva cooking show-a koz koje će im biti predstavljena priprema tradicionalnih crnogorskih jela, a čiji domaćini će biti hoteli Lazure  Hotel & Marina i Regent Porto Montenegro. U drugom dijelu posjete, novinari će imati priliku da obiđu selo Žlijebi  i Farmu Ostriga u Herceg Novom, dok će posljednjeg dana boravka posjetiti Rijeku Crnojevića.

Studijska posjeta predstavnika ruske televizije TVN Russia realizuje se uz podršku Lokalne turističke orgnizacije Herceg Novog, kao i podršku hotela Lazure Hotel& Marina i Regent Porto Montenegro", saopšteno je iz NTO. 

TVN Russia je jedna od najpoznatijih telivizijskih kuća u Rusiji sa gledanošću od preko 54 miliona na mjesečnom nivou.

Emisija "Poedem, Poedim" snimana u Crnoj Gori biće premijerno prikazana u februaru 2021. 

 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR