Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
URA: Bahaćenje rukovodstva Plantaža na račun kompanije uz kršenje mjera NKT-a, račun prešao preko 900 eura

Izvor: GP URA

Ekonomija

Comments 4

URA: Bahaćenje rukovodstva Plantaža na račun kompanije uz kršenje mjera NKT-a, račun prešao preko 900 eura

Autor: Antena M

  • Viber

Dok je državna kompanija “Plantaže” gotovo pred bankrotom i bilježi najlošije poslovne učinke u istoriji njenog postanka Veselin Đurišić, direktor prodaje i nabavke “Plantaža”, u petak 6. novembra dan pred zatvaranje ugostiteljskih objekata u Podgorici okupio je na desetine bliskih saradnika i ne poštujući tada važeće mjere NKT-a (svi za jednim stolom), gostio se cijelu noć na račun "Plantaža", saopšteno je iz URE.

"Slaviti poslovne učinke firme nijesu mogli jer ih nema a njihovo bahaćenje, vjerovatno za lični merak, firmu je koštalo 922,20EUR.

Plantaže se nalaze na crnoj listi poreskih dužnika, gubitak kompanije je oko tri miliona eura za devet mjeseci ove godine, kasne isplate u zaradama i kreditima, duguje se dobavljačima... Veselin Đurišić je jedan od aktera serijala "Mehanizam" koji se prikazuje na javnom servisu, a koji ga je indirektno prikazao kao odgovornu osobu, pored Verice Maraš i Veselina Vukotića, za loše poslovne bilanse "Plantaža", navedeno je u saopštenju URE.

Nedavno, nakon formiranja nove parlamentarne većine, uspio je, kako dalje navode,  da nagovori bivšu izvršnu direktoricu “Plantaža” Vericu Maraš, da se povuče sa te funkcije, kako bi predložio svog prijatelja Miroslava Vukovića za novog izvršnog direktora.

"Bahaćenje Veselina Đurišića vidi se po računu na kojem između ostalog stoji da je naručivao najskupocjenije vrste mesa (Black angus, T-BON STEAK, mariniranu losos pastrmku) i skupocjene vrste pića (Jack Daniel’s).

Na slici iz restorana vidi se da su pored Veselina Đurišića tu i  Dražen Đurović (brat Veselina Đurišića) menadžer “Restorana 13. Jul” i Dijana Milošević , marketing menadžer u Plantažama", tvrde u GP URA.

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

Fahro

Licemjwrstvo URE i demokrata nema kraja. Nidje glasa i kritike o onoj bruki od sahrane. Zahvaljujuci takvima rodjak mi je sahranio prvo majku pa brata. Onda ona glupost sa zastavom. Zahvaljujuci nalogodavcima ja sam u bosni sahranio strica i njegovog sina. Zasto se cuti!?

palilula

imaste li sto rec za onu saranu skoro, pa sto vi koaljicioni partner plagijator ide u drugi grad da popije kavu, pa sto vi prica koljeginica iz Trebinja, pa sto ostadoste bez ministra Mupa, a opet vi perjanica pozitivna na koronu... ko krši mjere NKTa.

Milan

URA ne zna šta sve dešava. Prije svega mogli su se oglastio povodom četnikuše apostolkinje Vesne Bratić koju podržavaju, pa su mogli se oglasiti povodom DF crtača i DF provokacija u HR ambasadi... Ima materijala URA, plantaže neće pobjeći..