14 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Predstavnici medija iz Bosne i Hercegovine u studijskoj posjeti Crnoj Gori

Ekonomija

Comments 0
Saopštenje NTO

Predstavnici medija iz Bosne i Hercegovine u studijskoj posjeti Crnoj Gori

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, u cilju promocije turističke ponude za predstojeću ljetnju sezonu, organizovala je studijsku posjetu predstavnika medija iz Bosne i Hercegovine koji, u periodu od 17. do 20. maja, borave u Crnoj Gori.

"Riječ je o predstavnicima renomiranih elektronskih i štampanih medija. Predstavnici bosansko-hercegovačkih medija, prvog dana boravka u Crnoj Gori obići će Prijestonicu Cetinje gdje je predviđeno panoramsko razgledanje grada vozićem i posjeta Lipskoj pećini. Novinari će se narednih dana upoznati i sa turističkom ponudom Budve, Bara, Ulcinja, Tivta, Kotora, i Herceg Novog kroz obilaske nekih od najatraktivnijih turističkih lokaliteta na crnogorskom primorju poput: Starog grada u Budvi, marine Porto Montenegro, turstičkog naselja Luštica bay, Starog Bara, Stare masline, Ade Bojane, kuće Iva Andrića i dr.

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore u okviru turističke kampanje „U društvu prirode“ realizuje promotivne aktivnosti na strateški važnim emitivnim tržištima, među kojima je i tržište regiona. Studijska posjeta medija iz BIH realizuje se uz podršku lokalnih turističkih organizacija Cetinja, Bara, Budve, Tivta, Kotora i Herceg Novog. Očekuje se da će ova posjeta rezultirati afirmativnim člancima i reportažama o našoj turističkoj destinaciji i doprinijeti dobroj posjeti sa tržišta Bosne i Hercegovine tokom predstojeće ljetnje turističke sezone", navodi se u saopštenju.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR