11 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

22° / 13°

Srijeda

01.05.

19° / 14°

Četvrtak

02.05.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Montenegro stars preuzima brigu o hotelu koji će promijeniti Plav

Ekonomija

Tag Gallery
Comments 0

Montenegro stars preuzima brigu o hotelu koji će promijeniti Plav

Investitor i kompanija iz Bečića potpisali ugovor o nadziranju gradnje i upravljanju hotelom. Zahtjev za saglasnost na idejno rješenje predat Glavnom državnom arhitekti.

Autor: Antena M

  • Viber

Vlasnik kompanije SAMONT Jasmin Šarkinović i izvršni direktor kompanije Montenegro stars Menadžment Dušan Radulović potpisali su ugovor o nadziranju gradnje rizorta na obali Plavskog jezera i upravljanju tim ekskluzivnim hotelskim sadržajem. Time je učinjen krupan korak u realizaciji projekta koji bi iz temelja trebalo da promijeni ne samo turističku ponudu Plava i okoline, nego i kompletnu ekonomsko-socijalnu sliku prelijepog ali nerazvijenog područja ispod Prokletija.

Podsjetimo, Antena M ekskluzivno je objavila tekst o ovom projektu, za koji je u petak Glavnom državnom arhitekti predat zahtjev za dobijanje saglasnosti na idejno rješenje.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD LINKA

Ekonomija

Biser na pjeni Plavskog jezera

25.03.2022. 06:55

Ugovor o nadziranju gradnje objekta, a potom i preuzimanju upravljanja, potpisan je u sjedištu kompanije u Bečićima. Investitor Jasmin Šarkinović, nakon potpisivanja kaže:

"Srećan sam što nakon tri godine pripremnih radnji, prije svega na kompletiranju parcele na kojoj ćemo graditi, krećemo u realizaciju projekta u koji ulažem i novac i emocije. Plav je moj zavičaj, grad ljudi kojima pripadam i drago mi je što ovim projektom ispunjavam svoju ambiciju ali i njihove nade da će se, nakon decenija iščekivanja, u našem gradu desiti jedna tako ozbiljna investicija. Siguran sam da će Plav sa ovim hotelom postati markantno mjesto na turističkoj mapi Crne Gore. Zahvalan sam partnerima iz Montenegro starsa što su prepoznali potencijal ovoga projekta i što će svojim znanjem, iskustvom i predanošću biti garancija vrhunskog kvaliteta naše ponude, a istovremeno i ozbiljnog razvojnog impulsa za Plav."

Montenegro stars menadžment je ćerka kompanija Bećičke hotelske grupe Montenegro stars (u čijem vlasništvu je prvi crnogorski rizort sa 5 zvjezdica Splendid, te hoteli Montenegro i Blue Star) i, nakon Kolašina, upravljaće, dakle, još jednim luksuznim hotelom na sjeveru Crne Gore.

„Ovo je još jedno veliko priznanje za sistem upravljanja kompaniji Montenegro stars. Istovremeno, odgovornost je izuzetno velika budući da se nakon toliko decenija, prvi put gradi u možda najljepšem dijelu Crne Gore. Ponosni smo što učestvujemo u projektu koji ima za cilj da napravi iskorak u konceptu turističke ponude tako da to bude zaštitni znak ne samo Plava već i cijele ove regije i da pri tom označi otvaranje novih radnih mjesta. Daćemo sve od sebe da ispunimo očekivanja i mještana i turista“- ističe izvršni direktor Montnegro stars Manadžmenta Dušan Radulović. 

Ukoliko neophodne dozvole i saglasnosti budu pribavljene na vrijeme, Šarkinović planira da radovi na terenu počnu na jesen ove godine.

 

 

 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR