15 °

max 15 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

15° / 8°

Četvrtak

25.04.

15° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 11°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Air Montenegro uvodi čarter linije ka Litvaniji, Letoniji i Estoniji

Izvor: Nebojša Jelić

Ekonomija

Comments 1

Air Montenegro uvodi čarter linije ka Litvaniji, Letoniji i Estoniji

Autor: Antena M

  • Viber

Air Montenegro krajem maja pokrenuće tri nove čarter linije ka baltičkim zemljama – Litvaniji, Letoniji i Estoniji, saopšteno je iz kompanije.

Povratni letovi iz Tivta ka Vilniusu, Rigi i Talinu odvijaće se od kraja maja pa sve do početka oktobra i to dva puta nedjeljno na svakoj od ovih linija.

Kako dodaju, otvaranje naše zemlje ka baltičkom tržištu od velike je važnosti za crnogorski turizam i ovogodišnju turističku sezonu.

„Već duži vremenski period postoji veliko interesovanje turista iz baltičkih zemalja za Crnu Goru. Pokretanjem linija iz Tivta ka Vilniusu, Rigi i Talinu nacionalni avio-prevoznik odgovara na veliku potražnju i to u špicu ljetnje sezone, ali i u važnom postezonskom periodu. Ugovaranjem direktnih čarter linija ka ovim gradovima učinićemo našu zemlju još dostupnijom i atraktivnijom ka tržištu koji ima veliki potencijal“, poručuju iz nacionalne avio-kompanije.

Kako navode, u toku su pregovori za pokretanje i drugih čarter linija.

„Od turističkih poslenika i naših saradnika sa različitih tržišta dobijamo optimistične najave tako da ćemo i ove ljetnje sezone povezati Crnu Goru sa brojnim destinacijama. Cilj nam je da ove godine nadmašimo rezultate iz 2022. godine i prevezemo oko 400.000 putnika u redovnom i oko 90.000 u čarter saobraćaju“, navode iz kompanije.

Podsjetimo, nacionalni avio prevoznik ove godine leti i ka: Beogradu, Ljubljani, Banjoj Luci, Istanbulu, Pragu, Brnu, Katovicama, Žešovu, Parizu, Nantu, Lionu, Frankfurtu, Cirihu, Kopenhagenu, Bratislavi, Tel Avivu...

 

 

 

 

 

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Sve vi cvjetalo

Svudje idu sem u Evropu. Tamo samo preko (Air) Srbije... Sve neke nebitne destinacije lete. Imaju dva poluaviona i nikakvi plan..