17 °

max 21 ° / min 14 °

Utorak

16.04.

21° / 14°

Srijeda

17.04.

15° / 10°

Četvrtak

18.04.

13° / 7°

Petak

19.04.

13° / 7°

Subota

20.04.

15° / 5°

Nedjelja

21.04.

12° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

14° / 7°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Leitner pisao premijeru: Zahvaljujem na Vašoj podršci za realizaciju projekta žičare Kotor-Lovćen

Ekonomija

Comments 1

Leitner pisao premijeru: Zahvaljujem na Vašoj podršci za realizaciju projekta žičare Kotor-Lovćen

Autor: Antena M

  • Viber

Martin Leitner predstavnik kompanije “Leitner”, partnera na projektu žičare Kotor- Lovćen, u obraćanju upućenom predsjedniku Vlade u tehničkom mandatu Dritanu Abazoviću izrazio je zadovoljstvo zbog skorog puštanja u rad žičare Kotor - Lovćen. 

“Detaljno sam informisan o ključnoj podršci Vlade Crne Gore, posebno Vas lično, u razvoju našeg zajedničkog projekta - izgradnje žičare Kotor - Lovćen. Zahvaljujem Vam  na tome”, istakao je Leitner u obraćanju. 

On je izrazio zadovoljstvo činjenicom što će, zajedno sa premijerom, 13. jula, na Dan državnosti Crne Gore pustiti žičaru u rad.

Podsjećamo, projekat žičare se realizuje u sklopu privatno-javnog partnerstva između Vlade Crne Gore i konzorcijuma kojeg čine podgorička firma „Novi Volvoks“ i italijanska kompanija „Leitner“. 

Žičara će biti duga oko 3.900 metara, početna stanica biće na lokalitetu Dub, u Kotoru, a do Lovćena će se stizati za 11 minuta.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Mirčanin

Pošto ste je napravili žičaru samo do Kuka, a to je iz Duba u ništa, jer tu stvarno nema ništa osim pogleda na Boku Kotorsku, ako ne namjeravate ići dalje bar do Ivanovih korita - nijeste trebali ni ulagat u tu rabodu. Koliko mi se čini vi i nijeste izlazili izvan granica Kotorske opštine.