24 °

max 36 ° / min 21 °

Subota

27.07.

36° / 21°

Nedjelja

28.07.

38° / 23°

Ponedjeljak

29.07.

38° / 25°

Utorak

30.07.

36° / 22°

Srijeda

31.07.

37° / 20°

Četvrtak

01.08.

38° / 22°

Petak

02.08.

36° / 22°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Kreirati kvalitetniji društveni ambijent za mlade ljude u Crnoj Gori

Ekonomija

Comments 0

Kreirati kvalitetniji društveni ambijent za mlade ljude u Crnoj Gori

Autor: Antena M

  • Viber

Generalna sekretarka Unije poslodavaca Crne Gore (UPCG) Suzana Radulović i izvršni direktor NVO Centar za omladinsku edukaciju (COE) Jugoslav Radović potpisali su sporazum o saradnji između ove dvije organizacije u cilju kreiranja kvalitetnijeg društvenog ambijenta za mlade ljude u Crnoj Gori, saopšteno je iz UPCG.

“Potpisnici sporazuma su istakli da će buduća saradnja UPCG i COE biti realizovana kroz aktivnosti koje su definisane posebnim ciljevima sporazuma, kojim se želi doprinijeti promociji i razvoju neformalne edukacije, društvenog preduzetništva, nauke i inovacija među mladima”, navodi se u saopštenju.

Najavljeno je da će obje strane potpisnice posebnu pažnju pokloniti promociji Evropske omladinske kartice (EYCA), besplatne benefit kartice, podržane od strane Ministarstva sporta i mladih, koja svim crnogorskim građanima i građankama uzrasta 13-29 godina omogućava da koriste preko 250 popusta u našoj zemlji i preko 30 hiljada popusta u čitavoj Evropi.

“UPCG će aktivnosti usmjeriti ka promociji ovog popularnog međunarodnog projekta među svojim članicama – preduzetnicima, mikro, malim, srednjim preduzećima i velikim sistemima, kako bi kao društveno odgovorne kompanije, svoje proizvode i usluge učinile dostupnijim ovoj ciljnoj grupi, vjerujući da mladima treba pružiti istinsku i sistemsku podršku. Sastanak je zaključen ocjenom da buduće aktivnosti UPCG i NVO COE, precizirane danas potpisanim Sporazumom, potvrđuju budući partnerski odnos i snagu udruženog djelovanja”, zaključuje se u saopštenju.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR