22 °

max 36 ° / min 20 °

Subota

27.07.

36° / 20°

Nedjelja

28.07.

38° / 23°

Ponedjeljak

29.07.

38° / 25°

Utorak

30.07.

36° / 22°

Srijeda

31.07.

37° / 20°

Četvrtak

01.08.

38° / 22°

Petak

02.08.

36° / 22°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Milović: Potvrđeno katastrofalno stanje i u Željezari i u Solar gradnji

Ekonomija

Comments 0

Milović: Potvrđeno katastrofalno stanje i u Željezari i u Solar gradnji

Autor: Antena M

  • Viber

Nažalost neodgovorna kupovina Željezare i katastrofalno poslovanje u Solar gradnji danas potvrdjeno i gradjanima Crne Gore, ocijenio je poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore, Nikola Milović. 

Neriješena pitanja i u Željezari i u Solar gradnji, vezana za način finansiranja, otpočinjanje proizvodnje kao i probleme sa državnom pomoći, prekomjernom broju zaposlenih, blokade računa, na kraju će platiti gradjani Crne Gore, naveo je Milović.

Kako smo i ranije upozoravali, "što se grbo rodi vrijeme ne ispravi". Od početnog naduvanog optimizma prethodne Vlade, do danas realnog ekonomskog i egzistencijalnog problema zaposlenih u obje kompanije.

Problemi sa kompanijom EPCG Željezara i Solar gradnja je nastao zato što je pri kupovini imovine željezare od strane Elektroprivrede kao i osnivanja Solar gradnje, izostala jasna i ozbiljna ekonomsko-finansijska i pravna analiza koja je trebalo da odgovori na brojna pitanja uključujući i održivost oba projekta, naglasio je Milović.

Nažalost danas je katastrofalno stanje i u Željezari i u Solar gradnji potvrdjeno, zaključio je poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore, Nikola Milović. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR