19 °

max 23 ° / min 16 °

Petak

17.05.

23° / 16°

Subota

18.05.

24° / 16°

Nedjelja

19.05.

26° / 15°

Ponedjeljak

20.05.

27° / 18°

Utorak

21.05.

27° / 18°

Srijeda

22.05.

23° / 16°

Četvrtak

23.05.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Radulović: Počela rekonstrukcija puta od Lepenca do Ribarevina

Izvor: gov.me

Ekonomija

Comments 0

Radulović: Počela rekonstrukcija puta od Lepenca do Ribarevina

Izvor: Antena M

Autor: Antena M

  • Viber

Radovi na rekonstrukciji dionice puta od Lepenca do Ribarevina u dužini od 12,8 km su počeli i sastavni su dio rekonstrukcije magistranog puta Lepenac – Ribarevina – Poda – Berane koja je počela u avgustu prošle godine.

Vrijednost projekta je blizu 36 miliona eura, a radovi bi trebalo da budu završeni do avgusta 2025. saopštio je ministar saobraćaja i pomorstva Filip Radulović.

“Završetkom rekonstrukcije ovog putnog pravca imaćemo put koji svojim elementima i kvalitetom izgradnje predstavlja modernu i bezbjednu saobraćajnicu, koja će omogućiti udobnije, bezbjednije i ekonomičnije putovanje lokalnog stanovništva i odvijanje saobraćaja u tranzitu”, rekao je Radulović koji je posjetio gradilište.

Radulovićr je zahvalio učesnicima u saobraćaju na razumijevanju zbog sporijeg odvijanja saobraćaja i zastoja, ali je najavio i nove investicije na sjeveru zemlje.

“U kontinuitetu nastavljamo sa ulaganjima na sjeveru zemlje. Pored početka izgradnje dionice autoputa Mateševo-Andrijevica,  možemo očekivati početak radova na putnom pravcu Bijelo Polje-Dobrakovo, što će uz završetak projekta Rožaje–Špiljane i Lubnice-Jezerine, značajno unaprijediti putnu infrastrukturu i ukupan razvoju ovog dijela Crne Gore,”  zaključio je Radulović.

Početku radova na dionici Lepenac–Ribarevina sa ministrom Radulovićem prisustvovao je i direktor Uprave za saobraćaj Radomir Vuksanović.

“Radovi na rekonstrukciji magistralnog puta Lepenac–Ribarevina–Poda–Berane se izvode zadovoljavajućom dinamikom. Očekujem da će ugovor biti ispoštovan i da će biti završen u skladu sa ugovorenom dinamikom”, kazao je Vuksanović.

 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR