19 °

max 23 ° / min 12 °

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

22° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 14°

Petak

03.05.

18° / 11°

Subota

04.05.

18° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Toliko o kriteriju stručnosti: Marina Jočić na čelu EPCG Solar gradnje

Ekonomija

Comments 9

Toliko o kriteriju stručnosti: Marina Jočić na čelu EPCG Solar gradnje

Autor: Antena M

  • Viber

Nakon svih zaklinjanja nove vlasti da će kriterijum stručnosti biti sveto slovo prilikom izbora i imenovanja novog kadra, funkcionerka Nove srpske demokratije Marina Jočić postavljena je na čelnu funkciju Upravnog odbora EPCG Solar gradnje.  

Pored Marine Jočić u novom Upravnom odboru su Miroslav Doderović (Demokrate), Ahmet Đonbaljaj (AA), Veljko Vasiljević, Zoran Čolaković (DNP), Neđeljko Lekić i Igor Vlahović, potvrđeno je „Danu“ nezvanično iz ovih kompanija.

Izbor dugogodiišnje poslanice Demokratskog fronta za predsjednicu Upravnog odbora EPCG Solar gradnje može se kvalifikovati kao novi uspon bivše predsjednice Upravnog odbora Nacionalnih parkova, bivše direktorice Prve TV, bivše predsjednice Upravnog odbora JU Muzeji i galerije u Podgorici... 

Da bivša poslanica koja je čupala mikrofone u Skupštini i gađala bocama poslanike ne ostane zadugo bivša, zdušno se evo trudi i 44. Vlada, poklanjajući Marini Jočić ovu značajnu funkciju, koja joj pristoji taman koliko i njenoj stranci priča o evropskim integracijama i zapadnim vrijednostima.

Pitanje je koliko se ovim njenim unaprjeđenjem podrivaju napori ministra Saše  Mujovica da spriječi politička naimenovanja, koja su predviđena sporazumom aktuelne parlamentarne većine.

Nakon brojnih sličnih "kadrovskih" rješenja i naimenovanja, nije ni čudo što ironičnu opasku: "Neće dati URA", sve češće zamjenjuje - neće dati PES.


Komentari (9)

POŠALJI KOMENTAR

Libero7

Drzava se raspada cim pvakve spodobe dobijaju direktorske funkcije.ne bilo je vise

sičija

@cetinje, i aspida se konvertovala od etničke Crnogorke i članice Saveza komunista 1976. u OVO što vidimo. Mračna i toksična. Nazdravlje, ministre, pa viđi što ćeš!

cetinje

Jeli ovo onaj Veljko Vasiljevic sto je bio u PZP dje bili "sve cisti Crnogorci".