Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Knežević ponovo poslat u Spuž

| Postavio/la: Gordana Đuračić | Izvor: Pobjeda

Knežević ponovo poslat u Spuž

Filipu Kneževiću (30) sa Cetinja određen je pritvor do 30 dana zbog sumnje da je bio član kriminalne grupe koju je formirao Filip Bešović, a koja je planirala i organizovala više krivičnih djela. On je nakon saslušanja sproveden u Istražni zatvor u Spužu.

Knežević je uhapšen u četvrtak na kapiji Zavoda za izvršenje krivičnih sankcija, a po nalogu višeg državnog tužioca. On je u zatvoru bio zbog nedozvoljenog držanja oružja i eksplozivnih materija.

Grupa koju je, kako se sumnja, formirao Bešović, sumnjiči se za ubistvo Miodraga Kruščića i ranjavanje novinarke Vijesti Olivere Lakić.

Bešović se, prema sumnjama Tužilaštva, tereti da je organizovao grupu čiji članovi su, prema sumnjama istražitelja, bili Mario Milošević, Aleksandar Ljumović, Goran Rakočević (34), Dejan Vukašinović (36), Luka Bulatović (22), Mijailo Stojanović (34) iz Podgorice, Filip Knežević, Marinko Rajković (28) i Sanja Božović (38) iz Cetinja. Oni se terete za krivična djela kriminalno udruživanje, teško ubistvo i nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija i nanošenje teških tjelesnih povreda.

Kruščić je ubijen 21. maja prošle godine u bašti lokala „Palata“, u podgoričkom naselju Stari aerodrom.

Ostavi komentar

0/300