Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

„Cetinje je uvijek bilo ponos Crne Gore i njenih građana"

| Postavio/la: Marija Mitrović

„Cetinje je uvijek bilo ponos Crne Gore i njenih građana"

Povodom 13. novembra, Dana Prijestonice Cetinje, predsjednik Socijalističke narodne partije Crne Gore Vladimir Joković je u ime SNP-a i u svoje lično ime, uputio srdačne čestitke građanima Cetinja.

 „Cetinje je uvijek bilo ponos Crne Gore i njenih građana. Nadamo se da će lokalna i državna vlast sve učiniti da vrati značaj Prijestonici i povrati njen stari sjaj u svakom pogledu jer to Cetinje zaslužuje, a njegovi građani očekuju.   

Bogato istorijskim i kulturnim spomenicima, Cetinje bi trebalo da bude izvanredna turistička destinacija. Kao i u cijeloj Crnoj Gori, potrebno je pokrenuti ekonomiju u ovom gradu kako bi se spriječilo da građani Cetinja, posebno mladi, odlaze u druge gradove i države da rade ili se trajno iseljavaju. Samo na taj način može se osigurati opstanak i boljitak Crne Gore i Cetinja i njegovih žitelja.

Značaj Prijestonice za cijelu državu je toliki da zaslužuje apsolutnu posvećenost svih relevantnih činilaca, a što Cetinjani s pravom decenijama unazad iščekuju“, kaže se u čestitki predsjednika SNP CG Vladimira Jokovića.

Ostavi komentar

0/300