Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Sezonski radnik kolege držao na nišanu u Podgorici

Društvo

Comments 0

Sezonski radnik kolege držao na nišanu u Podgorici

Autor: Vladana Jovanović

  • Viber

Viši sud u Podgorici potvrdio je optužnicu Višeg državnog tužilaštva u Podgorici od 21. oktobra ove godine protiv okrivljenog G.O. zbog izvršenja krivičnih djela razbojništvo i nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

U optužnici se navodi da je okrivljeni 24. avgusta, oko 23.30, u marketu „V. 15“ na B.J. u B., prijetnjom da će neposredno napasti radnike tog objekta K.I. i M.M., oduzeo tuđe pokretne stvari u namjeri da njihovim prisvajanjem sebi pribavi protivpravnu imovinsku korist u iznosu preko 3.000 eura.

To je učinio tako što je nakon završetka radnog vremena u navedenoj firmi gdje je zaposlen kao sezonski radnik, sa prethodno pripremljenim vatrenim oružjem pištoljem marke „crvena zastava“, model 88 kalibra 9mm PARA fab.br.73939, noseći bijeli kačket na glavi i crnu žensku čarapu, kojom mu je bilo prekriveno lice, došao do kancelarije pomenutog trgovinskog objekta u kojem su se nalazili oštećeni, koji su tom prilikom brojali novac od dnevnog pazara.

U pravcu glave i tijela obojice oštećenih u više navrata naizmjenično je usmjeravao usta cijevi pištolja, iako je bio svjestan da postupa neovlašćeno i protivpravno i sa stola oduzeo sav novac.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR