Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Petrovac: Regionalni skup posvećen umrežavanju i obuci univerzitetskih profesora

| Postavio/la: Marija Mitrović

Zavod za školstvo u saradnji sa Evropskim Wergaland centrom, organizuje Regionalni skup posvećen umrežavanju i obuci univerzitetskih profesora/predstavnika univerziteta koji će biti održan danas, 20. novembra u u Petrovcu, u hotelu Palas sa početkom u 18.30, saopšteno je iz Ministastva prosvjete.

Događaj će otvoriti Maraš Dukaj, generalni direktor Direktorata za obrazovanje pripadnika manjinskih naroda i drugih manjinskih nacionalnih zajednica u Ministarsvu prosvjete.

"Očekuje se da će ovaj skup okupiti 40 profesionalaca iz oblasti obrazovanja i eksperata iz  zemalja Zapadnog Balkana, kao i internacionalne eksperte.  Događaj je upriličen kao zvanično pokretanje trogodišnjeg projekta “Pripremanje budućih nastavnika na Zapadnom Balkanu: Obrazovanje za Demokratiju i ljudska prava”.

Cilj Projekta je da doprinese kvalitetu obrazovanja nastavnika u zamljama Zapadnog Balkana kroz omogućavanje razmjene i saradnje među univerzitetima, a finansiran je od strane Ministarstva vanjskih poslova Norveške", navedeno je u saopštenju.

Ostavi komentar

0/300