11 °

max 16 ° / min 10 °

Utorak

23.04.

16° / 10°

Srijeda

24.04.

15° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 11°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Povodom 21. novembra: Brajović čestitao građanima Kotora i Tivta

Društvo

Comments 0

Povodom 21. novembra: Brajović čestitao građanima Kotora i Tivta

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Povodom 21. novembra – Dana opština Kotor i Tivat, predsjednik Skupštine Crne Gore Ivan Brajović uputio je čestitke lokalnim rukovodstvima i svim građanima ovih opština.

„Svojim bogatim nasljeđem Kotor obavezuje državne organe, lokalnu upravu, sve njegove starosjedioce i novopridošle stanovnike na poštovanje materijalnih i duhovnih vrijednosti koje su generacije ostavile u amanet. Kotor je grad turizma, kulture i umjetnosti, na čemu uz dalji odgovoran odnos i saradnju svih činilaca, treba da bazira svoj ubrzani napredak na svim poljima od interesa građana i države.

Zajedno obilježavajući tradicionalne praznike, Kotorani čuvaju svoju kulturnu, vjersku i nacionalnu raznolikost. Slaveći 21. novembar kao Dan opštine, ovaj grad iskazuje poštovanje svojim oslobodiocima, njeguje antifašističko nasljeđe, njegove trajne vrijednosti i ideale. Svim stanovnicima Kotora čestitam 21. novembar“, navedeno je u čestitki.

„Tivat danas predstavlja najbolji primjer strateškog pristupa u razvoju Crne Gore, koji se za kratko vrijeme transformisao u centar elitnog turizma.

Stvaranje sve pogodnijeg investicionog ambijenta, kao i obaveza dalje odgovorne politike na državnom i lokalnom nivou, učiniće Tivat ekonomski još uspješnijom opštinom, i poželjnijom turističkom i kulturnom destinacijom.   

Uz dužno sjećanje na herojski podvig oslobođenja u Drugom svjetskom ratu, čestitam Dan opštine Tivat 21. novembar“, kazao je Brajović-

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR