17 °

max 17 ° / min 6 °

Petak

19.04.

17° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Darmanović primio ambasadora Bingulca u oproštajnu posjetu

Društvo

Comments 0

Darmanović primio ambasadora Bingulca u oproštajnu posjetu

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Ministar vanjskih poslova Srđan Darmanović primio je danas u oproštajnu posjetu ambasadora Republike Srbije u Crnoj Gori Zorana Bingulca, saopšteno je iz Ministarstva vanjskih poslova.

"Šef crnogorske diplomatije je zahvalio ambasadoru Srbije na dugogodišnjoj saradnji, pozdravljajući intenzitet i sadržajnost bilateralnih odnosa između Crne Gore i Srbije. Na toj liniji, ministar je posebno istakao dinamiku saradnje na ekonomskom planu, imajući u vidu da je Srbija naš najveći spoljnotrgovinski partner.

Ambasador Bingulac je izrazio zadovoljstvo svojom diplomatskom misijom u Crnoj Gori, uz posebnu zahvalnost na profesionalnom odnosu i sveukupnoj saradnji sa crnogorskim kolegama. Istakao je da je tokom mandata u Podgorici bio posvećen afirmaciji političkih kontakata između dvije zemlje, te u tom kontekstu, apostrofirao značaj frekventnih susreta na svim nivoima", navodi se u saopštenju.

Sagovornici su razmijenili mišljenja o značaju nastavka političkog dijaloga i intenziviranja saradnje u oblastima od obostranog interesa.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR