6 °

max 11 ° / min 5 °

Petak

28.02.

11° / 5°

Subota

29.02.

12° / 1°

Nedjelja

01.03.

12° / 3°

Ponedjeljak

02.03.

16° / 10°

Utorak

03.03.

14° / 11°

Srijeda

04.03.

13° / 11°

Četvrtak

05.03.

14° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
U bjelopoljsku bolnicu vratila se tri ljekara, do kraja godine biće ih još

Društvo

Comments 0

Autor: Mirjana Dragaš

  • Viber

U bjelopoljsku bolnicu vratila se tri ljekara, do kraja godine biće ih još

U prethodnoj godini u bjelopoljsku Opštu bolnicu sa specijalizacije vratila su se tri ljekara, saopšteno je iz bjelopoljske bolnice.

''Završena je specijalizacija za ginekologa, otorinolaringologa kao i subspecijalizacija za neonatologa. U okviru plana dodjeljenih specijalizacija u ovoj godini osam ljekara završava specijalizaciju  i vraća se u matičnu ustanovu. Takođe, dva ljekara koji su na subspecijalizaciji iz digestivne hirurgije i audiologije u toku ove godine počeće rad u bolnici''- naveli su u saopštenju.

Kako dodaju, do kraja godine vratiće se i ljekari sa specijalizacija iz oblasti interne medicine, hirurgije, ortopedije, radiologije, ginekologije, epidemiologije i ORL.

''Na ovaj način stvara se dugoročna stabilnost kada je u pitanju pružanje zdravstvene usluge i zaštite za građane sjevera Crne Gore.

Menadžment Opšte bolnice Bijelo Polje u saradnji sa Ministarstvom zdravlja i Fondom zdravstva Crne Gore nastaviće da unapredjuje uslove u kojima ljekari pružaju zdravstvenu uslugu kroz investicije u opremu i stručno usavršavanje''- zaključili su u saopštenju.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR