9 °

max 15 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

15° / 8°

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

18° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
U bjelopoljsku bolnicu vratila se tri ljekara, do kraja godine biće ih još

Društvo

Comments 0

U bjelopoljsku bolnicu vratila se tri ljekara, do kraja godine biće ih još

Autor: Mirjana Dragaš

  • Viber

U prethodnoj godini u bjelopoljsku Opštu bolnicu sa specijalizacije vratila su se tri ljekara, saopšteno je iz bjelopoljske bolnice.

''Završena je specijalizacija za ginekologa, otorinolaringologa kao i subspecijalizacija za neonatologa. U okviru plana dodjeljenih specijalizacija u ovoj godini osam ljekara završava specijalizaciju  i vraća se u matičnu ustanovu. Takođe, dva ljekara koji su na subspecijalizaciji iz digestivne hirurgije i audiologije u toku ove godine počeće rad u bolnici''- naveli su u saopštenju.

Kako dodaju, do kraja godine vratiće se i ljekari sa specijalizacija iz oblasti interne medicine, hirurgije, ortopedije, radiologije, ginekologije, epidemiologije i ORL.

''Na ovaj način stvara se dugoročna stabilnost kada je u pitanju pružanje zdravstvene usluge i zaštite za građane sjevera Crne Gore.

Menadžment Opšte bolnice Bijelo Polje u saradnji sa Ministarstvom zdravlja i Fondom zdravstva Crne Gore nastaviće da unapredjuje uslove u kojima ljekari pružaju zdravstvenu uslugu kroz investicije u opremu i stručno usavršavanje''- zaključili su u saopštenju.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR