21 °

max 37 ° / min 20 °

Petak

10.07.

37° / 20°

Subota

11.07.

37° / 20°

Nedjelja

12.07.

33° / 23°

Ponedjeljak

13.07.

30° / 21°

Utorak

14.07.

31° / 18°

Srijeda

15.07.

31° / 18°

Četvrtak

16.07.

33° / 20°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Amfilohije: Molim se Bogu da se naš dobri Duško Marković urazumi

Izvor: Foto: Mitropolija.com

Društvo

Comments 29

Autor: Mirjana Dragaš

  • Viber

Amfilohije: Molim se Bogu da se naš dobri Duško Marković urazumi

"On je razboritiji od šefa''- poručio Amfilohije.

"Ova grupa koja je sada na vlasti je objavila rat Bogu i to je duboko zaboljelo narod. Molim se Bogu da se naš dobri Duško Marković urazumi, ipak je on razboritiji od onoga koji mu je glavni", izjavio je mitropolit crnogorsko-primorski SPC Amfilohije večeras u Pljevljima.

Poručio je da je "narod prestao da se plaši" i još jednom žestoko kritikovao predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića.

"Ja sam podnio prijavu sadašnjem predsjedniku Skupštine Crne Gore (Ivanu) Brajoviću, a poslije je dostavio i predsjedniku države i predsjedniku Vlade, da ova Crkva Božja postoji ovdje od vremena cara Konstantina, kao što i jeste. Ovaj nesrećnik naš, koji je predsjednik Crne Gore (Milo Đukanović), on stvara svoju autofekalnu, kako je ja nazivam… Nego šta je nego autofekalna kad jedan bezbožnik nekršteni stvara svoju crkvu? Toga nigdje u svijetu nije bilo. Narod u Crnoj Gori je zato darnut u živac. Ja to tako osjećam. Niko nije podstakao ni vas da danas hodate po ovom snijegu, nego je narod darnut u živac, u njegovo biće. Mnogo šta je pretrpio, naročito od 1945, i na kraju su, očevidno, pukla trpila. I što je najvažnije, narod je prestao da se plaši"- poručio je on

"Mojkovac je ‘moj kovani novac’ kralja Uroša Nemanjića. Kako ćemo njega da izbrišemo. Neka mi oprosti naš dobri premijer Marković. Daj Bože da se urazumi. Ipak je on, imam utisak razboritiji od ovoga koji je glavni. Nek mu Bog bude na pomoći. Dvadeset i tri pratioca su ga pratili sad tamo u Majami, da se provodi za Novu godinu. Ko to plaća?", pitao je Amfilohije.

Kako je dodao, poželio je da mu "Bog podari razuma".

"Ima još vremena da se pokaje. Bez pokajanja nema spasenja. I hvala Bogu da se naš narod vratio Božjoj istini. Ovo je udar na Boga, na svetinju. To je ono što je duboko zabojlelo narod. E, ne može se protiv Boga ratovati. Oni su objavili rat i Bogu, ova grupa koja je sad na vlasti", rekao je Amfilohije.

Komentari (29)

POŠALJI KOMENTAR

Titograd

Srbalji su bili uvjereni da je vise od pola Hrvacke njino da su Hrvati Srbi da pricaju srpskim jezikom da je srpsko more i ne urazumise se Hrvati i od tad lijepo pocinuse

Što je ovo

Urazumite se Vi.Vi ste ZLO Crne Gore.

mm

Ponestalo popu inspiracije,pa počeo lupetati ili...... nikad nije ni prestajao.F