9 °

max 19 ° / min 9 °

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

22° / 14°

Srijeda

01.05.

17° / 14°

Četvrtak

02.05.

16° / 12°

Petak

03.05.

17° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Amfilohije: Molim se Bogu da se naš dobri Duško Marković urazumi

Autor: Mirjana Dragaš

  • viber

SerdarŠćepan

Kakav car Konstantin kakvi bakrači, pope slabo ti je poznavanje historije, sve ste falsifikovali otkad ste zauzeli Cetinje sa vojnom silom, topovima i mitraljezima, pa ste onda uništili arhive sa domaćim izdajnicima i danas nam pričate bajke. Naša prva država je Duklja, naš prvi kralj je Mihailo.

SerdarŠćepan

Vaša crkva pope nije ni postojala od 1766,kad su vam Turci sve ukinuli. 1879 poslije Berlinskog kongresa priznata vam je Beogradska mitropolija, a Crnogorska pravoslavna crkva bila je tada autokefalna i priznata i u Rusiji i Carigradu. To je istina moj pope tajnoviče iz Morače..

tamoneko

Kakav covjek takva mu i besjeda. Sotona!

Sivac

Izgleda nam je Amfi u žestokoj krizi

Osmogrk

Ko nije prije, vidio je preksinoć i tvoj primitivizam i lažavinu.

Gorčin

Ne zaslužuje komentar “a u t o f e k a l n a SOTONA”

SerdarŠćepan

Prva crnogorska država Duklja, odnijela je sjajnu pobjedu 1042 godine kod Tuđemila, protiv moćne Vizantije. Valjda znaš pope Ristofane, da su se tada protiv Duklje, a na strani Vizantije borili, raški župan, bosanski ban i zahumski knez sa svojim elitnim odredima.Slavna Duklja kolijevka Crne Gore.

Šćepan

Hahahahaha...” naš dobri Duško” Volimo te Crna Goro!

Kizo

Poslije onog dokumentarnog filma o Ristu nema sta vise da se komentarise o doticnom. Zlo od covjeka “tri puta i tri hiljade puta”

H.Novi-MNE

Kanoni Svetih Apostola izričito nalažu da klirik „ne uzimlje na sebe svjetovnih poslova“ (6. i 81. kanon; Mt. 6, 24). Sveti Jovan Zlatousti je zapovijedio da je „dužnost episkopa pokoravanje državnoj vlasti“ (Chrysost, hom. 21, 1)

Ja

@H.Novi-MNE E da al...koje vlasti ????

Steve

Valja bi Risto Radović trebao da se pokaje za sve uvrede na račun Crnogoraca i Crne Gore. Izgleda da je Risto živi dokaz da Bog ne postoji..

HNovi

Ovaj covjek u Boga ne vjeruje, jer bi se plasio njegovoga suda!!! Markovicu samo hrabro naprijed razum mora savladati mracnjastvo!