18 °

max 19 ° / min 16 °

Petak

05.06.

19° / 16°

Subota

06.06.

26° / 15°

Nedjelja

07.06.

25° / 19°

Ponedjeljak

08.06.

26° / 17°

Utorak

09.06.

27° / 18°

Srijeda

10.06.

27° / 18°

Četvrtak

11.06.

27° / 17°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Djed crnogorskog državljanina na kruzeru: Moj unuk se osjeća dobro

Izvor: Foto: Beta/AP

Društvo

Comments 0

Izvor: Pobjeda

Autor: Gordana Đuračić

  • Viber

Djed crnogorskog državljanina na kruzeru: Moj unuk se osjeća dobro

"Moj unuk je dobro", kazao je za Pobjedu djed crnogorskog državljanina koji se nalazi u karantinu na kruzeru "Dajmond princes", a za kojeg je objavljeno da je zaražen koronavirusom.

Njegov djed kontaktirao je Pobjedu i rekao da je juče oko 15 i 30 razgovarao sa unukom, koji na kruzeru radi kao kuvar, da mu je on saopštio da je dobro.

"Rekao mi je da se osjeća odlično, da su iskrcani svi putnici, a da danas počinje iskrcavanje posade. Razgovarao je sa svima iz porodice i rekao da je dobro", rekao je za Pobjedu i dodao da su ranija tri nalaza pokazala da njegov unuk nema koronavirus.

Iz Instituta za javno zdravlje saopšteno je da je juče u IJZ prispjela informacija da je laboratorijski dokazano inficiranje novim sojem virusa kod crnogorskog državljanina koji je bio dio posade broda „Dajmond princes“.

Srpsko Ministarstvo spoljnih poslova ranije je saopštilo da je crnogorski državljanin, na kruzeru koji se nalazi u Japanu, pozitivan na koronavirus, te da zbog toga neće moći da bude prevezen italijanskim specijalnim letom za evakuaciju.

I iz crnogorskog Ministarstva vanjskih poslova potvrdili su da je crnogorski državljanin testiran pozitivno na koronavirus,.

"U telefonskom razgovoru rekao da se osjeća dobro. Očekuje se da uskoro bude prebačen sa broda u bolnicu na kopnu, u Japanu. O novim informacijama koje se odnose na to u kojoj će bolnici biti smješten, javnost će biti naknadno obaviještena", naveli su iz MVP.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR