13 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

22° / 13°

Srijeda

01.05.

19° / 14°

Četvrtak

02.05.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
SSCG donirao deset hiljada eura

Društvo

Comments 0

SSCG donirao deset hiljada eura

Izvor: Mina

Autor: Antena M

  • Viber

Savez sindikata Crne Gore (SSCG) donirao je deset hiljada EUR Nacionalnom koordinacionom tijelu za zarazne bolesti, kao podršku u suzbijanju epidemije koronavirusa.

Iz SSCG su kazali da se na taj način pridružuju podršci crnogorskom zdravstvenom sistemu i da solidarnost i humanost nemaju cijenu.

“Svjesni smo da je pred našim zdravstvenim radnicima možda i najveći izazov u posljednjih nekoliko decenija, zbog čega i želimo da se solidarišemo i podržimo zdravstveni sistem u borbi protiv koronavirusa”, kaže se u saopštenju Sindikata.

Oni su rekli da vjeruju da “zajedničkim snagama građana Crne Gore možemo učiniti da svi mi i naše porodice izađemo kao pobjednici iz ove situacije”.

“Budimo solidarni i strpljivi jer je zdravlje na prvom mjestu”, kaže se u saopštenju.

Iz SSCG su pozvali članove da im se, u skladu sa novonastalom situacijom, obrate putem e-maila i telefonske komunikacije, a da svakog radnog dana, u periodu od sedam do 15 sati, zaposlene u Stručnoj službi mogu kontaktirati na dežurne brojeve telefona i e-mail adrese.

“Sigurni smo da ovakva odluka neće uticati na kvalitet i proces rada SSCG i da će se on odvijati odgovorno i profesionalno kao i u redovnim okolnostima”, zaključuje se u saopštenju.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR