11 °

max 14 ° / min 10 °

Utorak

23.04.

14° / 10°

Srijeda

24.04.

15° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 11°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Besplatnim letom Montenegro Airlines-a u Beograd otputovalo 116 crnogorskih studenata

Društvo

Comments 3

Besplatnim letom Montenegro Airlines-a u Beograd otputovalo 116 crnogorskih studenata

Autor: Antena M

  • Viber

Danas je besplatnim letom crnogorske nacionalne avio-kompanije Montenegro Airlines  116 crnogorskih studenata otputovalo u Beograd, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova.

Državni sekretar Ministarstva unutrašnjih poslova i rukovodilac Operativnog štaba za sprovođenje aktivnosti u vezi sa povratkom crnogorskih državljana Dragan Pejanović je saopštio da je Operativni štab u saradnji sa Ministarstvom prosvjete organizovao besplatan transfer naših studenata do Beograda, u skladu sa njihovim obavezama na univerzitetskim jedinicama u Republici Srbiji.  

Takođe je istakao da je za odlazak u Republiku Srbiju prijavljeno oko 300 studenata, i za sjutra najavio još jedan let Montenegro airlines-a kojim će 116 studenata otputovati za Beograd.

Pejanović je podsjetio da je današnji let četvrti besplatni let Montenegro airlines-a za Beograd od formiranja Operativnog štaba, kojim su se prevozili građani Crne Gore, ali i stranci, što, kako je naveo, potvrđuje posvećenost Vlade Crne Gore povratku crnogorskih državljana iz inostranstva.

"Prioritet su svakako i crnogorski studenti  koji su nosioci budućeg demokratskog i ekonomskog razvoja i prosperiteta Crne Gore", istakao je državni sekretar.

Pejanović je ovom prilikom studentima poželio srećan put kao i uspješan nastavak školovanja, uz želju da ostanu dostojni reprezenti onog najboljeg što Crna Gora ima i čime se ponosno može pohvaliti.

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

slobo

Besplatno i budite Srbi. Tako to rade Srbi i Srbija

slobo

Otištli Crnogorci, vraćaju se kao Srbi.

Gordana

A u obrnutom pravcu? Ja sam popunila formular prije mjesec i vise, niko me nije kontaktirao... Voze li ti avioni nekog nazad?