20 °

max 25 ° / min 19 °

Ponedjeljak

20.05.

25° / 19°

Utorak

21.05.

27° / 16°

Srijeda

22.05.

21° / 15°

Četvrtak

23.05.

22° / 13°

Petak

24.05.

23° / 14°

Subota

25.05.

25° / 16°

Nedjelja

26.05.

20° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Još dokaza da ''najveći Srbi''(Šešelj, Vučić, Nikolić) misle da je srpski narod manjina u Crnoj Gori!

Društvo

Comments 3

Još dokaza da ''najveći Srbi''(Šešelj, Vučić, Nikolić) misle da je srpski narod manjina u Crnoj Gori!

  • Viber
Portal princip.me objavio je nove dokaze koji pokazuju da je srpski premijer Aleksandar Vučić, 2007. potpisao Deklaraciju u kojoj je navedeno da je ''srpski narod manjinski u Crnoj Gori''.

Naime, priča je pokrenuta nakon posjete premijera Duška Markovića Srbiji, prilikom koje je srpski premijer rekao da je srpski narod manjinski u Crnoj Gori, pa dan nakon toga u izjavi za ''Dan'' saopštio da je posrijedi lapsus, jer ''srpski narod nije manjinski u Crnoj Gori, nije nikada bio, niti može biti''.

Portal princip.me nakon toga je objavio dokument koji pokazuje da je Vučić ne samo mislio da su Srbi u Crnoj Gori manjina, već i potpisao i dokument koji to kaže, i to još 2007., prilikom formmiranja Srpskog nacionalnog savjeta, i time učestvovao u formiranju tijela koje se bori za prava ''Srba kao manjinskog naroda u Crnoj Gori''.

Nakon toga stiglo je demantovanje predsjednika Srpskog nacionalnog savjeta Momčila Vuksanovića, u kome tvrdi da su navodi Principa netačni, te da u formiranju Savjeta nije učestvovao SRS, već Stranka srpskih radikala, što nije isto.

Međutim, u dokumentu pod nazivom ''Deklaracija o pravima Srba u Crnoj Gori'' na čijem vrhu piše ''Srpska radikalna stranka i Stranka srpskih radikala'', prva rečenica glasi: '' Srpski narod je manjina u Crnoj Gori, to je činjenica koja proizilazi iz popisa održanog 2003.''

Deklaraciju su potpisali ''Članovi centralne otadžbinske uprave'' -Vojislav Šešelj, Tomislav Nikolić, Alleksandar Vučić... 

Princip.me danas objavljuje i fotografije dokumenata koje to potvrđuju.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Baba

Čovjek se uči dok je živ-da ovoga ne bi, ne znadoh da se latinski piše latinicom.Svašta! A mene učili da se piše latinicom (citat na početku str.27-načelo proklamovano Vestfalskim mirom). Zvek!!!

Vecinac

Vuksanovic znaci nije pricao istinu? Naivno sam se ponadao da je oko ovoga na strani istine, kad ono sve po starom

RT

Senzacionalno! I naslov vrhunski. Bravo vam ga