25 °

max 25 ° / min 12 °

Utorak

30.04.

25° / 12°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 14°

Petak

03.05.

16° / 11°

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

20° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

21° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Krivične prijave protiv osam osoba na Cetinju

Izvor: Foto: Screenshot TV Cetinje

Društvo

Comments 3

Krivične prijave protiv osam osoba na Cetinju

Autor: Antena M

  • Viber


"Povodom događaja od 10. marta na Cetinju kada je grupa lica pokušala da spriječi predsjedničkog kandidata Jakova Milatovića da nesmetano uđe u prostorije gdje je trebao biti održan promotivni skup, policija je identifikovala određeni broj lica te upoznala nadležnog tužioca koji se izjasnio da se u radnjama osam lica stiču elementi krivičnih djela", saopšteno je iz Uprave policije.

 “B.L. (56) i N.L. (27) se sumnjiče za krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene radnje, S.V. (65), D.J. (33), T.B. (46) i V.J. (50) se sumnjiče za krivično djelo sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje, dok se S.V. (21) na teret stavlja krivično djelo učestvovanje u grupi koja spriječi lice u vršenju službene radnje, a F.M. (42) krivično djelo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim djelom sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje”, naveli su iz Uprave policije.

Pripadnici cetinjske policije će, kako su najavili, nastaviti sprovođenje aktivnosti iz svoje nadležnosti u odnosu na ovaj događaj u cilju identifikacije ostalih lica, te u konsultaciji sa tužiocem utvrditi da li u njihovim radnjama ima elemenata krivičnih djela ili eventualno prekršaja.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Onogošt

BRUKA !!! Ova odlazeća vlast ne prestaje od 05.sep.21g.da maltretora i teroriše Cetinjanke i Cetinjane.Hajku predvodi Premijer bez povjerenja i njegov poslušnik Adžić.Ovo su im zadnji pokušaji da demonstriraju neku ,,moć". Pozdrav i podrška za ponosno Cetinje iz Nikšića.U prolazu su, ističe im rok.

CG1

Podrška Cetinjanima, svi smo mi Cetinjani koji volimo našu Crnu Goru. Prvom prilikom ču pljunut tu f***ru od kandidata. Ovo je okipacija CG od kudravog koji vedri i oblači, nećeš još dugo izdajniče, čeka te Spuž..

Sonja

Je li to Adžić naučio policajce da izjave da su ometani u izvrševanju posla. Bolje da ih je poslao na strelište, jer smo vidjeli da ne znaju strijeljati s pištoljem, nego što idu za Milatovićem i provociraju Cetinjane. A hvali se kako je policija profesionalna i dobra.