27 °

max 27 ° / min 15 °

Subota

18.05.

27° / 15°

Nedjelja

19.05.

26° / 18°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 18°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Srijeda

22.05.

21° / 14°

Četvrtak

23.05.

23° / 13°

Petak

24.05.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Predragu Bogićeviću ukinut pritvor!

Društvo

Comments 2

Predragu Bogićeviću ukinut pritvor!

Autor: Darko Šuković

  • Viber
Specijalni sud u Beogradu donIo je danas rješenje kojim se ukida ekstradicioni pritvor Predragu Bogićeviću (47) iz Kragujevca, osumnjičenom da je učestvovao u planiranju terorističkih akata na dan izbora u Crnoj Gori, 16. oktobra.

Sud je zauzeo isti stav kao i prema Nemanji Ristiću, koji je ranije pušten iz pritvora da se brani sa slobode, objavio je Blic.

"Predrag Bogićević više nije u pritvoru, a dokazi na osnovu kojih će se odlučiti da li ima uslova za ekstradiciju Crnoj Gori se prikupljaju", piše u obrazloženju.

On ipak ne smije da napušta Kragujevac, i mora svakog ponedjeljka u 10 sati da se javlja u stanicu policije.

"Ako ima potrebu da napusti Kragujevac, moraće za to da traži odobrenje suda", izjavio je za Blic pravni zastupnik Slaviša Mrdaković.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Labud Dabanović

Ako Marković /predśednik vlade/ nije svoj čovjek nego kao i DPS Đukanovića prćija-stalno će se vrćet ova dosadašnja politika i sudovi po ukusu društva/klape koji su samovoljno (nečekajući da to crnogorski narod učini) bogato naplatili zasluge za obnovu crnogorske države.A za takvo ponašanje i predaja CPC srpskoj mileti/dojučeranjoj turskoj raji/ samo ima jedno jedino tumačenje-pelješanje crnogorskog naroda i države.A nastavili i ova nova crnogorska vlast flertovanje/kurvanje sa srpskom vlašću-crnogorski narod i država i sudstvo sa ostalim državnim ustanovama-stalno -će da lebde dok potpuno sve ne tresne na temelje istrcanog srpstva-koje je današnje srpstvo/Srbin naslijedilo od petovjekovne raje/mileti i turskog podaništva.

Seoca

Vučić primio glavnog organizatora terorizma iz Crne Gore, Mandića. Vjerovatno će sjutra primiti i ovu dvojicu glavnih iz Srbije, Ristića i Bogićevića. Uskoro se može očekivati da traži puštanje i Bratislava Dikića, kako bi ga primio uz sve državne počasti - zastevu i himnu. Toma će im uskoro uručiti orden, kako se ono zvaše, Svetosavski.