15 °

max 19 ° / min 14 °

Četvrtak

02.05.

19° / 14°

Petak

03.05.

16° / 12°

Subota

04.05.

18° / 11°

Nedjelja

05.05.

20° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

19° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
CG predstavlju turističku ponudu Skandinavcima

Društvo

Comments 0

CG predstavlju turističku ponudu Skandinavcima

  • Viber
Crna Gora se sa svojom turističkom ponudom predstavlja na najvažnijem skandinavskom turističkom sajmu „Ferie for Alle 2017“ koji se održava od 24. do 26. februara, u Herningu u Danskoj.

Zajedno sa Nacionalnom turističkom organizacijom Crne Gore na sajmu učestvuju lokalne turističke organizacije Bara, Budve i Kotora, kao i predstavnici turističke privrede Montenegro stars Hotel Group i Hunguest Hotel Sun Resort.

Posjetiocima sajma predstavlja se ponuda za predstojeću sezonu, ponuda eko sela, nacionalnih parkova, kao i specijalizovana ponuda za aktivan odmor. Među prisutnima vlada značajno interesovanje kada su u pitanju organizovana putovanja za Crnu Goru, cijene aranžmana, izbor smještajnih kapaciteta, kao i avio dostupnost.

Tokom sajma, planirani su sastanci sa predstavnicima turoperatora, marketinških agencija i medija, u cilju daljeg unapređenja promocije Crne Gore na ovom značajnom tržištu.

Danski turoperatori Apollo Rejser i Star Tour su u svom programu za ovu godinu uvrstili ponudu Crne Gore, dok se ponuda privatnog smještaja našla u programu agencije Novasol As. Nacionalni avio prevoznik Montenegro Airlines u saradnji sa turoperatorima sa ovog tržišta, u periodu od maja do oktobra planira realizaciju čarter linije iz Kopenhagena za Podgoricu.

Obzirom da je karakteristično za skandinavske turiste da putuju tokom cijele godine, cilj je ostvariti bolju posjećenost sa ovog tržišta u periodu pred i postsezone.

Nakon Herninga planirano je predstavljanje turističke ponude i na sajmu u Štokholmu.

Očekuje se da će sajam „ Ferie for alle“, na kojem izlaže 1.100 izlagača iz 113 zemalja svijeta, posjetiti preko 60.000 posjetilaca.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR