8 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 6°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

12° / 8°

Petak

26.04.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Tamo đe Đedo spava

Izvor: Antena M

Društvo

Comments 1

Tamo đe Đedo spava

Izvor: Antena M

Autor: Antena M

  • Viber

Nakon pisanja Portala Antena M, dvorište oko građevine Crkve Srbije u Dalmatinskoj ulici u Podgorici, u kojoj je i grob prethodnog mitropolita SPC Amfilohija Radovića,  ovih je dana dobilo novi izgled. Može se primijetiti da je upristojeno, a prostor oko nadgrobnih spomenika dobio donekle civilizovan izgled. Donekle, jer kosidba kao da je riječ o livadama Sinjajevine ili Durmitora, nije način da se tretiraju gradske, zelene površine. I dalje ostaje primjedba da blatnjavu stazu mora da zamijeni trotoar oivičen cvijećem ili drvećem, a travu treba uredno njegovati i šišati.

Budžet Crkve Srbije i donacije Hramu Crkve Srbije, valjda, toliko dozvoljavaju, a i hodočasnici blatnjavih cipela da ne glibaju mermerni pod, zlatom optočene detalje, kojima se građevina razmeće. 

To bi bio doprinos i civilizovani odnos prema gradu i Dalmatinskoj ulici, ali i prema građevini koja treba da odiše skladom, čistoćom i duhovnošću. 

Fotografije prije pisanja Portala Antena M

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Petar

Imaju sad drugog djeda preko koga da se izvlace pare i organizuje cirkus, i ovaj novi djedo je jos darezljiviji no onaj prije koji je znao i podviknut i na beogradske gazde i drzao kolko tolko do sebe. Grobovi i ladna zemlja umire svakog pa nek raste trava zaborava. koga je ovdje vise briga za juce