14 °

max 14 ° / min 11 °

Petak

03.05.

14° / 11°

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 13°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

20° / 14°

Četvrtak

09.05.

20° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Svjedočenje Sinđelića: DF tražio oružje da svrgne vlast?

Društvo

Comments 2

Svjedočenje Sinđelića: DF tražio oružje da svrgne vlast?

Autor: Milena Aprcović

  • Viber
Svjedok saradnik Specijalnog državnog tužilaštva u istrazi pokušaja terorističkog napada Aleksandar Sinđelić kazao je da su funkcioneri Demokratskog fronta više puta odlazili u Moskvu i tražili da se upotrijebi oružje u svrgavanju vlasti u Crnoj Gori.

Kako je Sinđelić naveo u saslušanju prije dva dana, DF je tvrdio da je to jedini način, iako ljudi iz Moskve nijesu bili pristalice tog plana, pišu Dnevne novine.

Sinđelić je, navodno, pred timom specijalnih tužilaca i advokata osumnjičenih objasnio da optužbe na račun fukcionera DF-a temelji na bazi saznanja od Edvarda Šišmakova.

“To mi je rekao Edi, koji mi je doslovce kazao da su ovi iz Demokratskog fronta dolazili u Rusiju više puta i tražili da se tako nešto izvede”, naveo je on, ističući da “te osobe imaju kontrolu nad cjelokupnom opozicijom u Crnoj Gori”, prenosi štampa Sinđelićeve riječi.

Ipak, on je istakao da ta “druga opozicija u sva ova dešavanja nije bila uključena, niti je znala šta se dešava”.

Na pitanje advokata Slobodana Smolovića, koji brani vozača DF-a Mihaila Čađenovića, Sinđelić je odgovorio da ne poznaje osobu s tim imenom i prezimenom.

“Edi meni nije pominjao osobu sa takvim imenom, jedino što je pominjao to su lideri Demokratskog fronta, ali ih nije navodio imenom i prezimenom”, podvukao je Sinđelić.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Dragutin

Edi ti je rekao?? Cijela opozicija pod ruskom komandom?? I majke sa troje i više đece?? A pa ništa onda. Nema potrebe ni sudit nikome ako takve persone poput tebe i Edija to kazu. Napravit goli otok dolje na mamulu i pozatvarat to! Znam, malo je ostrvo al nek se sabiju.

Mj

Pa lako je u pasosu vidjeti koji su to lideri isli u Moskvu prije izbora ? Nije problem to utvrditi ? Isto zna se koji je to lider koji govori dobro Ruski ?