17 °

max 19 ° / min 14 °

Četvrtak

02.05.

19° / 14°

Petak

03.05.

15° / 11°

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

19° / 13°

Srijeda

08.05.

18° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Milačić mora da plati 210 eura: Neću, ni po cijenu zatvora!

Društvo

Comments 2

Milačić mora da plati 210 eura: Neću, ni po cijenu zatvora!

Autor: Mirjana Dragaš

  • Viber
Član Pokreta za neutralnost Marko Milačić, koji je ranije uhapšen zbog kršenja Zakona o javnim okupljanjima, mora da plati 210 eura.

Sud je presudio da je Milačić kriv jer je 19.marta na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog, na mostu Blaža Jovanovića, organizovao javno okupljanje, na kojem je prisustvovalo 90 građana,a prethodno nije podnio pisanu prijavu za održavanje javnog okupljanja.

Milačić je, preko Facebooka poručio da neće platiti 210 eura.

"Neću platiti, razumije se ni centa, pa da imam svo materijalno bogatstvo ovog svijeta. Opet po cijenu zatvora! U pitanju je princip veći od života- obraz. Sutkinja je kazala da skup nije bio prijavljen te da je prekršen zakon, a ja sam je pitao- A da je neko povrijeđen na ulici i ja se, zatečen na licu mjesta, na sred kolovoza zaustavim vozilom da pomognem, da li to znači da, iako nesumljivo kršim zakon, da treba da budem kažnjen? Ćutala je, znajući da je to tako, ali, ipak, mora se ispoštovati volja vrha. Kriv sam, piše, krivi smo - jer se nije ovdje sudilo samo meni, ali pitam ja vas: ko je ovdje kriv? Znamo to svi: oni koji nam sude, a kojima će suditi slobodna Crna Gora!", rekao je Milačić.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Lijeni Crnogorac

Logično, ako ne platiš ideš u zatvor. Odprilike 10€ na dan. Očito su tvoje akcije vrlo ozbiljne kad sebe možeš dozvolit luksuz odmaranja u Spuž 3 neđelje. Ugodan boravak i čuvaj leđa.

Đoko

Marko, ne protestuješ ti zbog demokratskih principa nego zbog naloga iz Moskve. Cilj Moskve, a i tvoj, je nastavljanje terorističkih akcija u Crnoj Gori. S u vezi podsjećam te na članak tvojeg "sponzora", Miroslava Lazanskog, a ruskog igrača u Srbiji. Naime, Lazanski u članku od 15.02.2014. u "Politici" je napisao: " ’Ajde ti se šališ, nego, bi li Rusi tu malo finansijski pomogli', pita me Marko". Nakon toga pitanja, Marko, nema sumnje da su ti stigli ruski dolari da spiječiš ulazak Crne Gore u NATO, a ako treba, izgleda, ni terorizam nijesi isključio. Đoko Orlandić