21 °

max 21 ° / min 12 °

Ponedjeljak

06.05.

21° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 12°

Srijeda

08.05.

23° / 14°

Četvrtak

09.05.

20° / 15°

Petak

10.05.

22° / 14°

Subota

11.05.

21° / 12°

Nedjelja

12.05.

20° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Opština Zeta: Nema gradnje kolektora u Botunu, branićemo zetsku teritoriju po cijenu života

Društvo

Comments 0

Opština Zeta: Nema gradnje kolektora u Botunu, branićemo zetsku teritoriju po cijenu života

Autor: Antena M

  • Viber

- Izjava zamjenika gradonačelnice Luke Rakčevića koji najavljuje iz Podgorice da će se kolektor graditi na teritoriji Zete je skandalozna, nekorektna i sramna, da ne koristimo teže kvalifikacije i sve što možemo da poručimo Luki Rakčeviću i njegovim sljedbencima je da ćemo životima braniti Botun i našu teritoriju - navodi se u saopštenju Opštine Zeta. 

"Poručujemo i direktoru podgoričkog Vodovoda Aleksandru Nišaviću da mu na pamet nije palo da on donosi odluke i podržava izgradnju, jer i on i gospodin Rakčević imaju svoju kuću (opštinu Podgorica) pa neka ga grade na teritoriju njihove opštine.

Koliko dobrog žele Zeti vidjeli smo kad su izglasali Zakon o teritorijalnoj organizaciji kada su osakatili Zetu a sada hoće da je zatruju i da se žitelji Zete guše od smrada od kolektora i otpadnih voda. Svako ko se drzne da mimo želje Botunjana i lokalne samouprave krene u realizaciju ovog projekta suočiće se sa radikalnim mjerama koje neće nikome donijeti dobro, a nadamo se da će u mjesecima pred nama rukovodstvo Glavnog grada shvatiti srž ovog problema i eventualne posljedice koje bi uslijedile, jer isključivo zbog Glavnog grada još uvijek nema razgraničenja, a da nadležno ministarstvo nikakvu saglasnost niti dozvolu neće dobiti.

Dodaćemo da isključivo zbog njih i zbog toga sto nisu htjeli da nam prevedu ono što je zakon predvidio ne možemo da realizujemo ništa, a oni su se sada drznuli da na našoj teritoriji prave ekološku bombu. Moći će, ali jedino ako nas ne bude!", navode u saopštenju. 



Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR