14 °

max 25 ° / min 14 °

Četvrtak

16.05.

25° / 14°

Petak

17.05.

22° / 15°

Subota

18.05.

25° / 16°

Nedjelja

19.05.

27° / 16°

Ponedjeljak

20.05.

25° / 18°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Srijeda

22.05.

24° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Saobraćajni udes ili smještena nesreća?

Društvo

Comments 0

Saobraćajni udes ili smještena nesreća?

Autor: Darko Šuković

  • Viber
Jedan od pravosnažno osuđenih u slučaju planiranja terorističkih napada u Crnoj Gori 16. oktobra 2016. godine, Mirko Velimirović teško je povrijeđen u udesu koji se u nedjelju veče dogodio u blizini sela Zupci na Kosovu. Velimirović je, iz za sada neutvrđenih razloga, izgubio kontrolu nad vozilom i udario u stub rasvjete pored puta.

Prema saznanjima Pobjede, Velimirović ima prelom rebara i zadobio je povrede glave, zbog čega je primljen na odjeljenje hirurgije, a nakon toga je smješten na odjeljenje Intenzivne njege u bolnici u Kosovskoj Mitrovici.

Velimirović je povrijeđen na putu do kuće, kada je iz sela Zupci krenuo prema Zubinom Potoku. Kosovska policija obavila je uviđaj, a nakon istrage će se sa sigurnošću utvrditi pod kojim okolnostima je došlo do nesreće dok je Velimirović bio za volanom „džipa“.

Zanimljivo je da vijest o saobraćajnoj nesreći Velimirovića nije objavljena na srpskim portalima na Kosovu, a informaciju o saobraćajnom udesu objavio je u Crnoj Gori portal IN4S.

Velimirović je 5. decembra prošle godine pred crnogorskim specijalnim tužiocem priznao da je bio član kriminalne organizacije koja je planirala izazivanje haosa u Crnoj Gori na dan parlamentarnih izbora 16. oktobra. Viši sud prihvatio je sporazum tužilaštva sa Velimirovićem da dobije godinu uslovne kazne ili, ukoliko u tom periodu učini neko krivično djelo, odleži šest mjeseci u zatvoru.

Nedavno je pred specijalnim tužiocem u Podgorici ispričao kako je izložen stalnim pritiscima nakon što je potpisao sporazum o priznanju krivice. Tvrdio je da mu je brat okrivljenog Bratislava Dikića direktno prijetio i da se, gotovo svakodnevno, suočava sa raznim prijetnjama od nepoznatih ljudi.

Prema pisanju srpskih medija Dikić i njegov brat Dragan, sa još 20 pripadnika Žandarmerije, bili su osumnjičeni da su umiješani u kriminal na teritoriji Niša i juga Srbije. U izvještaju Sektora unutrašnje kontrole MUP-a Srbije, Dragan Dikić je bio sumnjičen za iznudu.

Izvor: Pobjeda

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR