16 °

max 16 ° / min 11 °

Petak

03.05.

16° / 11°

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 13°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

20° / 14°

Četvrtak

09.05.

20° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Uhapšen Ćatović: Policija ispituje pucnjavu u Bijelom Polju u kojoj je ubijen srpski državljanin, a drugi ranjen

Izvor: Foto: Vijesti iz Bijelog Polja

Društvo

Comments 0

Uhapšen Ćatović: Policija ispituje pucnjavu u Bijelom Polju u kojoj je ubijen srpski državljanin, a drugi ranjen

Autor: Bojana Komnenić

  • Viber

Srpski državljanin Željko Pavkov ubijen je u pucnjavi koja se sinoć dogodila u Bijelom Polju u mjestu Potkrajci.

Ranjen je, takođe srpski državljanin, Ljubomir Lazić.

''Pacijent Lj. L. (1970) upućen je u Klinički centar Crne Gore u ranim jutarnjim satima iz Opšte bolnice Bijelo Polje zbog povreda grudnog koša nanesenih vatrenim oružjem. Primljen je u Odjeljenje centralne intenzivne terapije i trenutno je stabilnih vitalnih parametara''- saopšteno nam je iz KCCG.

Policija je uhapsila Bjelopoljca Elvisa Ćatovića zbog sumnje da je pucao.

Policija, kako su saopštili, intenzivno utvrđuje sve činjenice o događaju od sinoć. Svi akteri događaju su poznati a kriminalistička obrada je u toku, navodi se u saopštenju.

"Naime, sinoć, 13. avgusta 2018. godine, oko 23,30 časova, u jednom mjestu koje pripada Opštini Bijelo Polje, došlo je do upotrebe vatrenog oružja. U ovom događaju je, kako se sumnja, od posljedica upotrebe vatrenog oružja smrtno stradao Ž.P. (47) iz Srbobrana, državljanin Republike Srbije, dok je povredu – prostrelnu ranu u predjelu ramena zadobio Lj.L. (46) iz Zemuna, takođe državljanin Republike Srbije. Povredu – prostrelnu ranu nadlaktice zadobio je. i E.Ć. (32) iz Bijelog Polja.

Događaj se desio u blIzini kuće E.Ć. a utvrđuju se okolnosti dolaska Ž.P. i Lj.L. na lice mjesta odnosno u blizini kuće E.Ć, kao i sve činjenice u vezi sa upotrebom vatrenog oružja koja je potom uslijedila", zvanični su podaci policije.

Na licu mjesta je izvršen uviđaj. Izuzeti su tragovi koji će biti vještačeni u Forenzičkom centru. U neposednoj blizini tijela Ž.P. pronađen je i izuzet pištolj „Vzor“, cal. 7,65 mm sa prigušivačem.

Nadležni državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju je naložio obdukciju tijela Ž.P. Povrijeđeni Lj.L. se nalazi na bolničkom liječenju i prema informacijama koje posjedujemo nije životno ugrožen. E.Ć, kojem je pružena medicinska pomoć, se nalazi u policijskim prostorijama CB Bijelo Polje.

U toku je kriminalistička obrada predmeta. O činjenicama koje budu utvrđene javnost će biti blagovremeno obaviještena, poručeno je iz policije.

Kako saznajemo u Višem tužilaštvu u Bijelom Polju, osumnjičeni još nije saslušan. 

Uviđaj je obavila tužiteljka Nada Bugarin. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR