13 °

max 13 ° / min 11 °

Petak

03.05.

13° / 11°

Subota

04.05.

18° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

20° / 13°

Srijeda

08.05.

18° / 13°

Četvrtak

09.05.

15° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Detalji pucnjave u Bijelom Polju: Lazić i Pavkov ilegalno ušli u CG, htjeli da likvidiraju Ćatovića

Izvor: Foto: Standard

Društvo

Comments 1

Detalji pucnjave u Bijelom Polju: Lazić i Pavkov ilegalno ušli u CG, htjeli da likvidiraju Ćatovića

Autor: Mirjana Dragaš

  • Viber
Pucali jedni u druge!

Brzom reakcijom i efikasnim operativnim radom službenika Centra bezbjednosti Bijelo Polje rasvijetljen je događaj od sinoć u kojem je u upotrebi vatrenog oružja jedna osoba stradala, dok su dvije osobe povrijeđene.

''Nakon konsultacija sa tužiocem, Elvis Ćatović (32) iz Bijelog Polja je lišen slobode, zbog sumnje da je, na štetu Ž.P. i Lj.L, počinio krivično djelo teško ubistvo u pokušaju kvalifikovano smrtnom posljedicom u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija''- saopšteno je iz policije.

Ćatović će, uz krivičnu prijavu, biti priveden državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju, zbog osnovane sumnje da je počinio navedena krivična djela.

Dosadašnje policijske aktivnosti ukazuju na sumnju da su Željko Pavkov (47) iz Srbobrana, državljanin Republike Srbije, koji je stradao i Ljubomir Lazić (46) iz Zemuna, koji je teško povrijeđen, takođe državljanin Republike Srbije, ilegalno ušli u Crnu Goru i došli do mjesta koje pripada Opštini Bijelo Polje a gdje živi Ćatović u namjeri da ga ubiju.

''Sinoć oko 23,30, u blizini kuće E.Ć, došlo je do, naime, kako se sumnja, upotrebe vatrenog oružja između Ž.P. i Lj.L. sa jedne i E.Ć. sa druge strane u kojoj je E.Ć. lišio života Ž.P. i zadao povredu Lj.L. dok je E.Ć. takođe zadobio povredu. Lj.L. je zadobio povredu – prostrijelnu ranu u predjelu ramena i nalazi se na bolničkom liječenju, a prema informacijama koje posjedujemo nije životno ugrožen. Povredu – prostrelnu ranu nadlaktice zadobio je i E.Ć. i njemu je pružena medicinska pomoć nakon koje je priveden u CB Bijelo Polje''- navedeno je u saopštenju.

Na licu mjesta je, podsjećaju, izvršen uviđaj.

''Izuzeti su tragovi koji će biti vještačeni u Forenzičkom centru. U neposednoj blizini tijela Ž.P. pronađen je i izuzet pištolj „Vzor“, cal. 7,65 mm sa prigušivačem. Slijede dalje policijsko – tužilačke mjere radnje u ovom predmetu''- naveli su u saopštenju.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR