Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Priznala da je ubila supruga nožem

| Postavio/la: Gordana Đuračić | Izvor: Pobjeda

Priznala da je ubila supruga nožem

Državljanka Kazahstana Dajana Šudabajev (61) uhapšena je zbog sumnje da je u nedjelju poslijepodne u iznajmljenom stanu u centru Bara nožem usmrtila supruga Iskandera (61). Ona je tokom kriminalističke obrade priznala da je ubila supruga.

"Nakon obdukcije konstatovano je da je smrt I. Š. nastupila nasilnim putem. Kriminalističkom obradom policijski službenici su došli do sumnje da je D. Ž, nakon kraćeg verbalnog i fizičkog sukoba sa I. Š, upotrebom hladnog oružja nanijela mu više ubodnih rana", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Ona je juče privedena na saslušanje u Više državno tužulaštvo i određeno joj je zadržavanje, nakon čega će biti privedena sudiji za istrage Višeg suda u Podgorici.

Kod bračnog para iz Kazahstana, koji su važili za izvanredne masere, dolazili su Barani i brojni klijenti iz gradova širom Crne Gore. Iskandar je stradao od posljedica ubodne rane nanesene nožem u predjelu stomaka. Još uvijek nije poznato šta je razlog koji je naveo Dajanu Šudabajev na ovaj čin. Zločin su prijavili vlasnici kuće u čijem prizemlju je bračni par stanovao.

Ostavi komentar

0/300